Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní Připínáček

Nedělní horké poledne už tradičně znamená Připínáček

Už minulý týden jsem psal, že teploty jsou vysoké a sluníčko opravdu pálí. Dnes meteorologové předpokládají ještě vyšší teploty.  Nezapomínejme tedy na pitný režim. Nezapomínejte pravidelně zásobovat tělo tekutinami. A pokud se budete pohybovat na přímém sluníčku nezapomínejte se mazat. Samozřejmě nám na mysli zevně. Uvědomme si, že se můžeme spálit i při případné práci či jízdě autem, pokud na něj bude svítit slunce.

 

WG v pátek oznámilo doplňkovou kapitolu Basttle passu. Můžeme získat polský těžký tank 56 TP. Přidávám odkaz na Sowiččin článek, jak se na tento maraton připravit. A zároveň vám všem držím pěsti, aby se to povedlo.

56TP s 3D kamufláží „Carmen de Bisonte“ (Píseň o bizonovi)

Aktualizaci 1.21.. WG vydá už příští týden. Předpokládáme, že aktualizace  vyjde v ASII v pondělí 17. července. NA: úterý 18. července. EU: středa 19. července. WG spustilo možnost předběžného stažení. Takže jestli nechcete čekat, můžete se do toho pustit.

Obvykle to nedělám, ale dovolte mi sdílet zde odkaz na sbírku. Život velmi často není fér a dělá věci, které nechápeme. Mnohdy můžeme udělat dobrý skutek a pomoci někomu, kdo tu pomoc potřebuje. A právě proto přidávám odkaz na sbírku na auto pro Šimona. Budu rád, pokud pomůžete třeba tím, že odkaz pošlete dál. I tím uděláte dobrý skutek.

A to je pro dnešek vše. Myslete na pitný režim a nepřehánějte pobyt na sluníčku. Přeji všem krásný den a případně i dobrou chuť.

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.