World of Tanks

Maraton na obzoru? 4. kapitola BP

Maraton o prémiový osmičkový tank se blíží. Také souvisí s aktuálním battle passem 11.sezony. Takže nás tedy čeká maraton spolu se čtvrtou kapitolou BP.

Konec léta bude ve znamení sprintu o další tank a půjde ruku v ruce se 4. kapitolou BP, kterou si můžeme otevřít kdykoli po jejím zahájení. Ale nezapomeňme, že ji opět omezuje čas a podmínky budou nejspíše stejné jako minule.

Tipy pro battle pass

Chcete aktivovat čtvrtou dočasnou kapitolu? Předchozí tři nemusíte ani kompletně projít, čtyřka bude dostupná i v případě, že jste nedokončili žádnou kapitolu. DŮRAZNÉ DOPORUČENÍ: jelikož je kapitola časově omezena, bude dobré, když ji aktivujete co nejdříve.

Před zahájením “dočasky” si pohlídejte body a NENAPLŇTE bodový limit. Vždy si nechte nějakou volnou rezervu, na tanky tieru 6-10 máte určitý počet bodů, což platí i pro tanky této sezony – Type 5 Heavy, AMX 50 Foch B, T57 Heavy.

Na začátek kapitoly si u tanků nechte alespoň 10 bodů, abyste s nimi kapitolu dohráli a získali jste tak bonusové BP body do maratonu (např. 240/250 a 990/1000). Snad nejlepší bude začít tanky na šesté úrovni, mají nejmenší limit 100 bodů, ovšem po jejich dosažení dostanete 15 bonusových BP bodů. A protože na tomto tieru je víc než dost tanků a bitvy jsou rychlé, půjde to jedna báseň. Jen pozor na ten limit, drazí spoluhráči.

V dočasné čtyřce zkuste plnit všechny denní mise, už za splnění tří denních a jednoho bonusového úkolu vám může přistát dalších 70 bodů. Také máte možnost měnit si úkoly 1x za 4 hodiny, pokud vám nějaký nesedne, abyste je brzy zvládli.

Díky splnění denních bloků si zpřístupníte další odměny a body, po splnění 45 denních + bonusových úkolů získáte dalších 50 bodů. Pokud můžete, připravte stupnici tak, aby byla naplněna do STARTU 4. kapitoly dočasného maratonu (nechte si 2-6 úkolů na naplnění).

!Pouze pro EU server!:

Kupte si sadu s BZ: “Battle Pass: Speciální úkol”.
Jedná se o pořádný bonus pro chystaný maraton, který je však k dispozici pouze za peníze.

Za SPLNĚNÉ úkoly (poslední screenshot) získáte až 1000(!) bodů BP.
Úkolů je celkem 5, plníte je postupně a přinesou vám nejen body BP, ale také různé další odměny, mezi nimi i jedinečného člena posádky 4. kapitoly BP 11. sezóny.
Splnění všech 5 úkolů zabere průměrnému hráči přibližně 40 bitev.

DŮLEŽITÉ: Úkoly této sady musíte splnit jen v době, kdy probíhá 4. kapitola časově omezeného maratonu. Za každý splněný úkol získáte body.
Balíček úkolů si můžete zakoupit v samotné hře: V obchodě ==> Nejlepší. Cena (jen peníze): 9 €
(Ovšem to už záleží na vás, jestli si tento balíček koupíte).

Platí pro všechny regiony kromě položky 6.

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments