Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u nedělního čtení.

Nedělní poledne znamená Připínáček. Tak tedy vítejte. Minulý týden jsem se tak trochu zamyslel, dnes zůstaneme u tanků a pokusím se shrnout pár informací. Stejně tak slibuji, že budu stručný, abych vás nezdržoval. Nevím, jak u vás, ale tady je docela příjemně, takže po obědě mizím do přírody.

Nejprve bych chtěl poděkovat Sovičce za její historické sobotní okénko. Pokud jste ho vynechali, vřele doporučuji alespoň nakouknout.

Účastníte se Veřejného testu 1.21.1. Líbí se Vám? Pokud se vám líbí, můžete se těšit na vydání celé aktualizace do hry. Pokud jste si aktualizaci nevyzkoušeli, připravte se na její vydání. Aktualizace bude vydána ASIE: pondělí 17. července. NA: úterý 18. července. EU: středa 19. července. Tak se připravte.

Hrajete arkádový automat? Líbí se vám Temnota noci? Ne každému může vyhovovat, proto přinášíme krátké video, jak si tmu lehce upravit. Za mě je lepší hrát ve tmě. Přijde mi to zajímavější. Pokud si však chcete zkusit něco jiného, kolegové z Wotexpress vám v přiloženém videu ukazují “cestu”.

Od 5.  července nás čeká změna na vrcholku stromu. Takže jestli zkoumáte stávající, je čas výzkum dokončit. Pak se můžete vrhnout na nové tanky. Vyšplhejte po linii německého výzkumu až k oceňovanému stroji Leopard 1 nebo rozšiřte sbírku svých japonských těžkých tanků vozidly až po Type 5 Heavy. Myslím, že hlavně leopard  by mohl být lákadlem, pro toho, kdo jej ještě nemá.

Stejně tak nezapomeňte, že si musíte vybrat odměnu v obchodě za žetony do 10. července 7:00. Odměnou jsou kamufláže, dny prémiového účtu nebo spotřební doplňky. Pokud máte žetony, je škoda je nevyužít.

Vzpomínáte si, že jsme psali o projektu WoT 2.0? Dnes se můžete podívat na další uniklé video.

Zaujalo vás WoT 2.0?

A to byla pro dnešek poslední informace z Připínáčku. Přeji vám krásný zbytek neděla a případně i dobrou chuť k obědu.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.