OznámeníWorld of Tanks

Co nás čeká v kampani

Každoročně se začátkem roku koná klanová kampaň. Letos to bude 7. – 21.2. Pojďme se podívat, na co se můžeme těšit. 

Než začnu rozebírat, co bude v kampani, musím poděkovat čtenáři Petank24cz, jež v jednom komentáři pod Vijovým připínáčkem sdílel odkaz na video na redditu.

Tanky k sestavení

Součástí klanových válek je i dílna, kde si můžete postavit některá vozidla, přesněji tři. A to T26E5, M4A1 REVALORISÉ a AT15A. Tanky jsem pocitově seřadil dle kvality, kdy T26E5 je z nich asi nejlepší a AT15A nejhorší. Ano, “Atečko” je tier 7, ale ruku na srdce, potkáváte ho na publicu?

Přesuňme se dále, k aukci.

Aukce byla vždy “cenou útěchy” pro hráče, jež se neumístili na tanku, ale měli dostatek bonů k jeho koupi. V posledních letech bylo pravidlem, že více tanků se vyjezdilo a menší počet se dal do aukce. Nyní by tomu mohlo být naopak. V jakém poměru a kolik to bude, není z videa jasné. Také budete v dílně muset vytvořit speciální povolení ke vstupu do aukce.

Hlavní odměna.

Na co ale čekáte nejvíce, je hlavní odměna. Vezmu to tak, jak to WG presentuje. Nejdříve to jsou 121B a M60, jež asi jako odměna z CW není zrovna vhodná, když jsou v bonovém obchodě za 15000 bonů.

Dále je zde T95E6, tank, který je ve hře již nějaký pátek, ale k vidění na serveru taky moc není. Pro někoho může být zajímavý a doplnil by si chybějící kousek pixelů, tedy spíš železa do “sbírky”.

Následuje stará známá dvojice a to Object 907 a VK 72.01 K. Oba tanky patří mezi nejstarší odměny v CW spolu se 121B a M60, ale na rozdíl od nich se nedají zatím koupit v bonovém obchodě.

Carro da Combattimento 45 T, poslední přírůstek mezi odměnovými tanky. Zajímavý to stroj, k vidění na publicu ale také moc není.

Zlatý hřeb odměnových tanků je T95/FV4201 Chieftain. Tank, na který všichni čekají a je metou klanového hraní, se vrací mezi odměny za CW. Vím, čekali jste to, již byl tento tank zmíněn v předchozích článcích.

To by bylo z prozatím vše, co jsem v té rychlosti z videa vytáhl. Jestliže bude čas, tak se pokusím vytáhnout další detaily. Pokud se vám nechce čekat, zde je odkaz na video z redditu.


Budete se účastnit kampaně a co říkáte na změnu distribuce licencí? Podělte se o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
46 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments