World of Tanks

Nové československé tanky na obzoru

Vzpomenete si na mechaniku přehřívání děl?

Vija psal o mechanice přehřívání děl. Vzpomenete si? Podle kolegů z Wotexpress se tato mechanika objeví u československých tanků. Informaci přinesl Wotexpress ve své placené části a následně i Rykoszet.

Na Supertest se připravuje nová větev těžkých japonských tanků a po ní už by měla do hry přijít zmíněná mechanika. Tato mechanika s rychlopalnými automatickými děly je plánovaná pro naši větev a dorazí, pokud půjde vše podle plánu, v příštím roce. Žádné další informace prozatím nejsou dostupné. Takže není jasné, o jaké úrovně tanků půjde, ani o jakou třídu. Spekuluje se o tom, že tato mechanika je určena pro lehké tanky, ale jedná se jen o domněnky.  

Více informací o obou nových větvích předpokládáme koncem roku. Je velmi pravděpodobné, že v krabičkaes se objeví jako hlavní tahák zatím neodhalený prémiový zástupce nových japonských těžkých tanků.

Přivítali byste naše nové tanky s touto mechanikou?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments