World of Tanks

4 kapitola Battle Passu – nákup vylepšení II

Čtvrtá kapitola vylepšeného Battle Passu s maratonem je doslova za rohem. Co už o ní víme? Zrekapitulujme si to.

Čtvrtou kapitolu battle passu si můžeme koupit ode dneška. O možnosti získat její vylepšení jsme psali zde. Ve středu WG spustil aktualizaci 1.21.1. Tato změna odkryla i další věci týkající se battle passu a jeho čtvrté – maratonové kapitoly. Kdo z nás kapitolu dokončí, získá polský těžký tank osmé úrovně 56TP. Zvláštností tohoto tanku jsou jiné parametry v EU a RUBY.

Poprvé zavedl WG možnost zakoupit si vylepšený battle pass pro dodatečnou kapitolu za volné zkušenosti. Podle všeho by tento trend měl pokračovat i do budoucna.

V tuto chvíli si už můžeme zakoupit vylepšenou čtvrtou kapitolu Battle passu za zlaté v ceně 2500 zlatých nebo za zmíněné volné zkušenosti. Cena v tomto případě odpovídá 87 500 zkušenostem. Nabízí se otázka, co se více vyplatí?

Volné zkušenosti jsou zdarma, každý je získáváme v každé bitvě. Míváme jich desítky či stovky tisíc a můžeme je použít na výzkum nových větví případně jako měnu na nákup v různých akcích. Zlatky si musíme kupovat. Nejlepší nákup je asi v rámci vánočních krabičkaes. Vzhledem k tomu, že to není tak dávno, co jsme oslavili vánoce je pravděpodobné, že každý z nás nějaké ty zlaté má.

Převod:

Pojďme se ale podívat na přímé srovnání volných zkušeností a zlatek. Asi každý z nás ví, že volné zkušenosti je možné získat nejen hrou, ale také jejich převodem ze zkušeností  jednotlivých vozidel. Obvyklý převodní kurz je 1 zlatý ku 25 volným zkušenostem. Takže prostou matematikou dojdeme k závěru, že vylepšená kapitola nás stojí 3 500 zlatých. V tuto chvíli se žádná akce na převod zkušeností nechystá. Takže je výhodnější využít zlatky než získávat volné zkušenosti převodem.

Pokud jste ale využili převodu v rámci posledních slev, kdy byl kurz 1 ku 40, zjistíme, že 87 500 zkušeností odpovídá 2 188 zlatkám. Takže by bylo výhodnější využít tyto převedené zkušenosti.

A jak to vidíte vy? Převádíte volné zkušenosti za zlato? Koupíte si možnost získat 3d styl ve vylepšené kapitole? Čtvrtá kapitola Battle Passu je tady, hurá na maraton

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments