Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

S nedělním polednem přichází už tradiční Připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělní čtení. Dnes bude trošku netradiční, ale snad si z něj něco vezmete.

Drobné zamyšlení

Pořád kolem sebe slýchávám, že kdysi bylo líp. Že všechno bylo lepší a i to pivo chutnalo lépe. Nemyslím si to. Život se neustále vyvíjí a svět kolem nás se mění. Něco je lepší něco horší, tak to prostě je a není síly, která by to dokázala změnit. Někdo se dokáže věcem kolem sebe přizpůsobit relativně jednoduše, jinému to trvá déle a někdo to nedokáže a má se změnami problém celý život.

Dnešní doba je zvláštní. Pamatuji si ty diskuse dlouho do noci, kdy jsme seděli a poslouchali jeden druhého. Každý z nás měl svůj názor. Tento názor se snažil obhájit. Dokázat, že právě on má pravdu a hledal argumenty, které mohl použít. A ano, někdy jsme se hádali jako koně, ale tohle všechno k tomu prostě patřilo. To, že jsme měli každý jiný názor bylo úplně normální. Stejně tak  jsme uznali, že ten druhý má pravdu, pokud dokázal podložit své tvrzení argumenty.

Dnes? Dnes pokud člověk řekne něco, co není mainstream, tak je hned odsouzen jako podvratný živel. Jen na okraj, bavili jsme se o elektromobilitě. Sám jedním elektromobilem mimo jiné jezdím, ale to není to podstatné. Podstatné je pro mě to, že by se člověk měl zamyslet nad tím, jak moc ho ovlivňuje okolí a to, co se děje. Někdy mám pocit, že media se všechny snaží škatulkovat na ty vzdělané a ostatní, kteří mají jiný názor. Ne, nechci se nikoho zastávat a ne, nejsem podporovatel nikoho, jen mi vadí ten jednoduchý pohled, kdo nejde s námi, jde proti nám. Spousta lidí nepřemýšlí a jen papouškuje, co kde slyší a velmi ráda se řadí to té skupiny vzdělaných a otevřených.

A proč to píšu? Protože bych byl rád, kdyby se každý zamyslel sám nad sebou, nad tím, jak se chová k ostatním a třeba si řekne, že ne všechno, co dělá, dělá správně.

Web

Také vás chci upozornit na drobné změny, které proběhly na našem webu. Projděte si jej, podívejte se na ně a dejte nám vědět, jestli se vám líbí. Dejte nám vědět, co byste si ještě přáli číst a případně chtěli změnit. Pokud najdete nějakou chybu, nepřesnost či cokoli jiného, přijďte na náš Discord nebo to napište do komentářů. Naše předražená sekretářka není neomylná a klidně mohla něco udělat či změnit špatně. Ale takový je prostě život. A pokud máte dostatek nápadů a energie, přidejte se k nám. Přivítáme vás s radostí.

Varování

Závěrem vám chci připomenout to, abyste byli opatrní. Podvody a krádeže se množí všude kolem nás a ani WoT není výjimkou. Psal jsem o tom tady. Ozvali se mi další hráči, kteří se setkali s něčím podobným. Velmi často chodí ještě do chatu ve hře upozornění, že vás někdo nahlásil za podvody ve hře a máte nahrát svůj záznam ze hry na daný odkaz, který je většinou také podvodný a chce z vás jen dostat přihlašovací údaje. Tak si dávejte velký pozor, kam své údaje zadáváte. Přeci jen jsme u hry strávili spoustu času a věnovali jsme jí obrovské úsilí a je škoda přijít o účet.

Přeji vám všem krásný zbytek neděle a dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.