Nedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

Vítejte u Připínáčku.

Zvony ohlásily nedělní poledne a s ním je tady Připínáček.  Takže vítejte.

O tom, že do WoT přijdou britská kolová vozidla, která budou mít charakteristiku středních tanků už jsme několikrát psali. Tento týden se na Supertestu objevil Concept No. 5. S tím, že celá nová větev přijde v aktualizaci 1.22, která vyjde na přelomu srpna a září. Takže se máme na co těšit.

Také bych rád připomněl, že se blíží Maraton. Tentokráte bude opět součástí Battle passu, takže se nezapomeňte přečíst, co udělat, abyste se k tanku dostali s menší námahou. Všem držím palce a doufám, že maratonovy tančík bude stát za tu námahu.

Taky bych chtěl poděkovat Sovičce, že se o nás stará i po stránce vzdělávací a přináší nám sobotní historické okénko. I když naposledy to bylo skoro ranní nedělní, ale takový je prostě život. Ne vždy se nám povede vše tak, jak bychom si přáli. Nejen WoT živ je člověk.

A na závěr se rozloučíme dobrou zprávou. Mnohdy na WG nadáváme, že chtějí jen naše peníze, možná je to pravda, ale teď třeba udělali dobrý skutek a přispěli na pomoc obětem zničení Kachovské přehrady  a věnovali 4 miliony UAH. Za tyto prostředky nakoupí výstroj a vybavení pro záchranné akce v regionu, jako jsou záchranné čluny a rafty, motorová čerpadla, bagry, buldozery a jeřáby, hasičská výstroj, potápěčské obleky, přenosné vodní filtrační stanice, sorbenty atd.

Přeji vám všem krásný zbytek neděle a dobrou chuť.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments