Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je tady a nesmí chybět Připínáček.

Krásné nedělní poledne u Připínáčku. Dnes jen krátce s pár informacemi. Venku svítí sluníčko a je škoda sedět u počítače. Hra nám neuteče a večer je také čas. Mimochodem, nezapomeňte, že probíhá už druhý veřejný test Aktualizace 1.21. Ode dneška si můžeme zkusit Frontovou linii 2023. Takže jestli budete mít večer chuť, vrhněte se na to. A pokud jste jako já, tak se v klidu, alespoň na začátku usadíte a budete koukat na hokej. Naši se chystají na Švýcarsko, které nás porazilo v Brně a včera dokonce na mistrovství světa porazilo takovou velmoc, jakou je Kanada. Takže tanky musí chvíli počkat. Ale ony to přežijí. Budou tady i zítra.

Další zajímavou informaci, se kterou se chci podělit, jsou nové 3D styly Battle Pass. O BP jsme už psali, dnes mrkněte na krátké video. Jako vždy jsou tři: 00:00 Type 5 Heavy, 00:15 Foch 50 B, 00:30 T57 Heavy, 00:45 a nakonec motiv 11 BP.

A když jsme u těch stylů, mrkněte na Sowiččin článek. Tam je jich také spousta. A pokud máte volnou chvilku, vyzkoušejte si složit Puzzle. Já ho dal těsně pod 8 minut.

A nezapomeňte, že zítra ráno WG spustí mikropatch 1.20.1_4. Herní servery a klanový portál nebudou dostupné od 5:00  do 5:45.

Tak našim držme společně palce a doufejme, že něco cinkne, aby to mistrovství příští rok u nás v Praze a Ostravě mělo ten správný náboj. Já už se těším, že naše zápasy uvidím naživo. Také se někdo chystáte?

Venku je krásně, tak vyrazte někam ven. Pokud obědváte, přeji vám dobrou chuť a krásný zbytek neděle.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.