SupertestWorld of Tanks

Mapa Stalingrad

Měli jste rádi Stalingrad?

V RUBY se na podzim vrátí do hry. Vývojáři pracují na aktualizaci a a přepracování zmíněné mapy.

“Mapu Stalingrad WG do hry přidalo 4. listopadu 2014, ale hráči nebyli moc spokojení. Mapa obsahuje velké množství objektů, což negativně ovlivňovalo její hratelnost. Lokace byla v nevýrazném nudně šedém barevném schématu s nedostatečným počtem historických objektů. Mapa také obsahovala velké množství dlouhých ulic a promenád, kde se hráči přestřelovali na dlouhé vzdálenosti. Proto mapu WG  na podzim 2015 stáhl ze hry.”

Vývojáři na mapě pilně pracují a přepracovanou lokaci plánují vrátit do hry v září 2023. Mapu budou i nadále vylepšovat, a to i s pomocí zpětné vazby od hráčů. První iterace přepracované mapy vychází ze skutečné čtvrti v dnešním Volgogradu. Lokalita má městský charakter, dominují jí světlé kopcovité oblasti v blízkosti řeky Volhy. Vývojáři změnili i barevné schéma. Mapa je podzimní, světlá a sytá. Plánuje se, že na finální mapě bude asi 75 % nepoškozených domů a budov, mezi nimiž hráči najdou mnoho historických památek: budoucí Pavlovův dům, mlýn, výtah, Ústřední obchodní dům, Gorkého divadlo, Volgogradský traktorový závod, říční přístav, nádraží a další budovy.

Náhledy z mapy nejsou finální, vývojáři předpokládají další, v tuto chvíli nespecifikované změny.

A co vy? Měli jste tuto mapu rádi nebo vám chybí? Přivítali byste ji zpátky?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments