WOT BLITZ

WOTB: Novinky na duben

Na duben WG pro Blitz hráče nachystalo nový battlepass, hodnocené bitvy a režimy Gravity a Skirmish. Tak se na to podíváme, co říkáte?

Krutý apríl

1. duben byl ve znamení trošku krutého vtípku vůči nám hráčům. Ano, hromadu z nás napálili tím, že do hry přijdou artyny, v tomto případě měly být vlaštovkou ty americké.

Operace “Ursa Minor” – battlepass.

Jako vždy je odměnou reskinovaný tank šestého tieru, tentokrát volba padla na německý stíhač tanků Nashorn.

 

Hodnocené bitvy

Super odměny čekají! Bitvy trvají od 3.4. do 27.4., opět můžeme získat goldy, kamufláže, avatary nebo Lorraine Fearless. Ale pozor. Co nevidět francouzskou Lorraine nahradí T49 Fearless, tak abyste nebyli překvapení.

 

indikátor úrovně hodnocených bitev

 

Odměny za hodnocené bitvy

Coins za ligy

Dostanete se minimálně do zlaté ligy? Za každé vítězství tedy získáte tyto mince. Ani nemusíte chvátat s jejich utrácením. Pokud si myslíte, že zmizí – ne. Zůstanou vám ve skladu, takže si je můžete postupně střádat. V obchodě jsou nabídky a občas se vyplatí počkat.

 

5 coins – zlatá liga

7 coins – platinová liga

10 coins – diamantová liga

Režimy “Gravitační síla” a “Šarvátky”

Za oba režimy můžeme získat avatary na profil, oba nejvyšší jsou animované, což uvidíte sami.

Gravity Force a Skirmish nám rozepsali takto:

Gravity avatary:
Skirmish avatary:

Stejně jako u Gravity avatarů i tady odstupňovali počet vítězství na 20, 50, 100, 150, 200, 300, 450, 600, 750, 1000 a 1500.

Co na odměny říkáte? Zapojíte se do režimů? Pro názory máte otevřené komentáře, na viděnou u sobotního puzzle.

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"