SupertestWorld of Tanks

Supertest – Ho-Ri 3

Na supertestu se objevil japonský stíhač tanků 10. úrovně

Už několikrát jsme psali o nové japonské větvi stíhačů tanků. Předpokládáme, že bude podobná jako v Blitz. Nyní se na supertestu objevil vrchol větve Ho-Ri 3.

Toto TD disponuje dělem, které se využívalo na lodích. Využívá AP munici jako základní i prémiovou. Poškození na výstřel činí AP činí 700 HP, u HE munice je to 900 HP. AP munice se liší průbojností. Základní má 305 mm, prémiová 360 mm. Přesnost děla je stanovaena na 0,34 m. Dělo zaměřuje na cíl 2,5 s. Doba nabíjení granátu činí 15,3 s.

A teď pár slov o pancíři. Efektivní čelní pancíř nástavby dosahuje 300 mm.  Vozidlo disponuje 2 000 bodů výdrže. Úhel sklopení děla je 7 stupňů. Maximální rychlost vozidla je 35 km/h. Tank dohlédne do vzdálenosti 400 m.

Ho-Ri 3 je obrovské TD, kvůli své velikosti dosahuje velmi nízkého koeficientu maskování. Toto je nutné brát v úvahu při jeho využívání. TD je doporučeno využívat na středních a krátkých vzdálenostech. Jeho úlohou je podpora útočných aktivit. Jedná se o pomalý tank, u kterého je nízká možnost přesouvání. Také nesmíme zapomenout zmínit slabé pancéřování předního plátu.  Tento plát je nutné schovávat před protivníky. Posádku Ho-RI tvoří 6 osob: velitel; střelec; řidič; radista a dva nabíječi. Speciální kategorie vybavení: Palebná síla.

Na tank se podívejte v galerii.

Jak se vám tank líbí?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments