Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u dalšího nedělního čtení.

Po týdnu se vracím se svým Připínáčkem. Minulý víkend jsem byl ve Špindlu na závodech. Bohužel mé favoritky nesplnily očekávání a neumístily se. Ale člověk si alespoň trošku vyčistil hlavu a přišel na jiné myšlenky. Jen ten návrat. Zase zpátky do reality všedního dne.

Montovna

Tento Ve čtvrtek jsme měli možnost podruhé využít využít akci WG nazvanou Montovna. Tentokráte jsme si mohli složit tank Lion. Přiznám se, že jsem si připravil zdroje, měl jsem plánky i volné zkušenosti doplněné o stříbrné. Cestou domů z práce jsem telefonoval s kamarádem, kde jsme se shodou okolností bavili právě o této montovně. Probírali jsme to zleva zprava, jestli ano nebo ne. Ani jeden jsme nebyli 100% rozhodnuti tank koupit, ale vážně jsme o tom uvažovali.

O Lionovi jsem psal a dokonce jsem sledoval i nějaká videa, jestli ten tank za to stojí.  Aktualizoval jsem hru. A cca 5 minut předem jsem se připojil a čekal na značkách. V klanu probíhala živá diskuse o Lionovi. Nakonec jsem tank neskládal. Proč? Tak nějak jsem si uvědomil, že desítky moc nehraji a zdroje si nechám na lepší příležitost. Myslím, že Karavana se blíží a také se objeví dvě japonské větve.

Kolegové z klanu, kteří tank chtěli, jej mají. Oba mají 3D kamufláž s číslem kolem 10 000. Sledoval jsem montovnu a číslované tanky hráči vykoupili do minuty a půl. Nečíslované tanky byly pryč za zhruba dvě a půl hodiny. Takže gratuluji všem, kteří tank chtěli a získali. Ať jim slouží k jejich spokojeností, užívají si jej ve hře a nepadá na něj v garáži prach.

Experimentální vybavení

Možná si ještě pamatujete, když WG začalo “rozdávat” experimentální vybavení. Bylo to 20. ledna a trvalo to pár hodin. Poté se celé soukolí zadrhlo. Celou akci WG pozastavil a nyní se vrací. S platností od 8. února budeme mít možnost zase nějaké to vybavení získat. Těšíte se? Chcete ho? Myslím, že se nám může pro klanové války hodit. Takže se připravte a do tank v tank a trénujte.

Aktualizace 1.20. veřejný test

A poslední věc, kterou chci zmínit, je první veřejný test aktualizace 1.20. Psal jsem o tom, co není v popisku. Teď chci ještě přidat hudbu z nové mapy Ústřicová zátoka. Užijte si ji. Propagační videa, hudbu a další související věci Wargaming zvládá parádně.

A to je pro dnešek vše. Přeji vám příjemný zbytek neděle a dobrou chuť k obědu.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments