HeatNewsNedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní (novoroční) připínáček

Vítám vás u čtení prvního letošního Připínáčku

Rok se s rokem sešel a včera jsme oslavili konec roku 2022 a začátek toho letošního. Já vím, že se pořád opakuji, ale prostě si nemohu pomoci. Ten čas letí rychle a člověk jen mrkne okem a je tady nový rok.

Snad jste byli alespoň trochu spokojeni s tím, co bylo, přežili jste ve zdraví a načerpali nové síly do toho, co bude. S koncem roku MajBoss bilancoval, co se stalo. Já jen snad jen zmíním, že jsem rád, že jsme tady na Heatnews dobrá parta lidí, která pokračuje v tom, co je baví. Snažíme se přinášet vám každý den informace o hře. Pokud se k nám chcete přidat, budeme rádi. Stejně tak jsem rád, že jsme uspořádali jako každoročně soutěž pro naše čtenáře. Vítěze jsme letos poprvé odměnili naším kalendářem. Kalendáře jsem odeslal všem, kteří odpověděli na email, v pátek 30.12. Takže vítězové se mohou těšit, že jim v prvním týdnu dorazí do schránek. Ještě jednou jim gratulujeme. Pokud jste nevyhráli, nevěšte hlavu, pár kalendářů nám ještě zbylo, takže pokud máte zájem, přijďte k nám na Discord a napište mi. Určitě se nějak domluvíme.

 

Nechci vás déle zdržovat, takže vám popřeji do tohoto roku jen a jen to nejlepší, zachovejte nám přízeň a dobrou chuť, pokud máte na stole oběd.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.