HeatNewsOznámení

Vyhlášení výsledků vánoční soutěže 2022

Výsledky vánoční soutěže Heatnews jsou tady

Tradiční vánoční soutěž dospěla do svého zdárného konce. Dnes přinášíme výsledky, na které mnozí z vás netrpělivě čekají.

Dovolím si trochu zdržovat a napsat pár slov před samotným vyhlášením. Dostali jsme velké množství obrázků, které nás na jednu stranu potěšily, ale na druhou stranu nám také při hodnocení udělaly spousty vrásek na čele. Snad za vše hovoří slova DoktoraKeviny na discordu: “…já bych nejraději dal hlas všem…” Myslím, že jsme se na tomto všichni shodli. Proto jsme se rozhodli odměnit naším kalendářem prvních deset míst. Určitě to výherce potěší – máme pro vás i náhodné steam klíče, takže každému jeden přibalíme. Užijte si výhry 😉

A teď k samotnému hodnocení. Hodnotili členové redakce a moderátoři našeho Discordu. Trochu jsme změnili hodnocení oproti loňskému roku. Každý hodnotící měl možnost vybrat až 10 obrázků s tím, že každému vybranému obrázku přidělí body. Podle něj ten nej získá 10 bodů a pak každý další o bod méně. Celkové pořadí pak je dáno počtem bodů, které jednotlivé příspěvky do soutěže získaly. Samozřejmě, že hodnocení probíhalo tak, aby každý hlasoval sám za sebe a nikdo jeho body neviděl, aby nedocházelo k případnému ovlivňování.

Snažili jsme se hodnotit podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, ale jak už to tak bývá, hodnocení je subjektivní věcí každého z nás. Nicméně každý z nás se snažil být ve svých subjektivních preferencích maximálně objektivní.

A teď už k samotným výsledkům.

Zvláštní cenu poroty, knihu, získává téměř jednoznačně za nápad a za přání obrázek od nicku FandaC:

A nyní již k pořadí v soutěži.

Na desátém místě skončil obrázek od Koudy_DTG

Deváté místo získává themarek_2014

Obrázek, který se umístil na osmém místě je od popolipo1

Sedmé místo náleží drsnakrelly

Na šestém místě je DASAS147

Cenu za páté místo získává Honzzaa

Pomyslnou bramborovou medaili od nás získává SwarleyKrupka

A nyní ke stupňům vítězů. 

Třetí místo se třemi krabičkami získává za svůj výtvor BlackPrince1_StronKuDucK

Na druhém místě, za které získává jedenáct krabiček je Saman157

 

A nyní chvilka napětí…

Vítězem Vánoční soutěže 2022 a majitelem  pětadvaceti beden se stává borisbestie

 

Gratulujeme všem výhercům. Všechny výše uvedené výherce budu kontaktovat emailem (dejte mi prosím čas, chvíli to s ohledem na moje vytížení potrvá ale nejpozději do 26.12. bych vás měl kontaktovat), který jste uvedli při registraci do soutěže. Prosím, zkontrolujte si schránku, případně spam. Sami si vyberete typ krabičkaes, které obdržíte na účet se soutěžním nickem. Stejně tak vás požádám o jméno a adresu, na kterou vám poštou pošlu kalendář. Všem dalším děkujeme za jejich úžasné výtvory. Nevyhráli jste? Nezoufejte. Ještě pořád se s námi můžete spojit na našem Discordu a redakční kalendář získat. Stejně tak se může váš obrázek objevit v případném kalendáři na rok 2024.

Děkujeme všem, kteří se naší soutěže zúčastnili a doufáme, že nám i nadále zůstanete věrní.

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments