OznámeníSoutěž

Vyhlášení výsledků vánoční soutěže 2021

Stejně jako loni jsme poslední listopadový den vyhlásili soutěž pro naše čtenáře. Dnes přinášíme výsledky, na které mnozí z vás zcela jistě čekají.

Nejprve, jako loni si, si dovolím pár slov před vyhlášením výsledků. Všechny nás potěšilo, že jsme dostali 60 obrázků. Jsme rádi, že nás sledujete a i svou účastí v naší soutěži podporujete. Děkujeme vám za to. Vzhledem k počtu obrázků a větší transparentnosti jsme se letos rozhodli trochu pozměnit systém hodnocení. Hodnotili všichni členové redakce a moderátoři našeho Discordu. Celkem tedy 8 lidí, kteří nevěděli, jak hodnotí ostatní. Dohodli jsme se, že každý z nás vybere pět obrázků, které se mu nejvíce líbí a těmto obrázkům přidělí bodové ohodnocení. Ten, který zaujme nejvíce, získá 5 bodů, druhý v pořadí 4, třetí 3, čtvrtý 2 a pátý získá 1 bod. Následně se body sečtou a máme pořadí. Vše probíhalo tak, že nikdo nevěděl, jak hodnotí ostatní a komu kdo přidělil kolik bodů. Probíhala tajná volba. O tom, že to vůbec nebylo jednoduché, se můžete přesvědčit u Vijova videa z hodnocení:

Snažili jsme se hodnotit maximálně férově a poctivě, nicméně i tak je zde velký vliv subjektivního vkusu každého z nás. Věřte nám, že to opravdu nebyla jednoduchá volba a myslím, že každý z nás hodnocení věnoval svůj čas a snažil se být maximálně objektivní ve svých subjektivních preferencích.

A teď už ke slíbeným výsledkům.

Nejprve přichází vyhlášení speciální ceny “Za herní akci”. Zde jednoznačně zvítězil nick Blejza, který měl štěstí a v jednu chvíli pancířem zastavil poškození 750 HP a poslal tohoto protivníka jednou ranou za 2 300 HP do věčných lovišť. Takže Blejza získává tři krabičkaes. Gratulujeme.

A nyní k samostatné soutěži.

Na třetím místě se umístil obrázek od nicku Matok230_i5_Back a získává tedy odměnu ve výši tří krabičkaes.

Na druhém místě a 11 krabičkaes získává hráč s nickem Mighty_Lukas:

 

A nyní chvilka napětí…

 

A jednoznačným vítězem v hlasování redakce se stává a 25 krabičkaes dle vlastního výběru získává nick: Saman157.

 

Ještě jednou všem výhercům gratulujeme. Všichni výše uvedení obdrží v průběhu dne informaci emailem, který uvedli při registraci do soutěže. Prosím, zkontrolujte si schránku, případně spam. Sami si vyberete typ krabičkaes, které obdržíte na účet s uvedeným nickem. Všem dalším děkujeme za jejich úžasné výtvory. Nevyhráli jste? Nezoufejte. Podobně jako loni někteří šťastlivci uvidí své obrázky v průběhu roku jako kalendáře, případně puzzle, takže se můžete těšit.

A také můžete brzy očekávat článek, kde bude galerie s vybranými obrázky, které se neumístily, ale je škoda se jimi nepokochat.

Děkujeme všem, kteří se naší soutěže zúčastnili a doufáme, že nám i nadále zůstanete věrní.

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
21 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments