HeatNewsNedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

Třetí adventní neděle je tady a s ní i Připínáček

Nechci se pořád opakovat, ale nemohu si pomoci. Čas letí jako bláznivý. Už jen necelé dva týdny a máme tady Štědrý večer. Já vím, psal jsem o Vánocích nedávno a ne všichni je mají rádi, ale já se na ně těším. Dneska meteorologové vyhrožují, že napadne sníh, vzpomněl jsem si na Nohavicu a jeho Ladovskou zimu. Kdo tu písničku nezná, ať si pustí video:

Prostě taková typická zima, kdy napadne i sníh. Sníh je dokonce i ve hře, kde ještě stále probíhá sváteční operace. Ano, máme ve hře vánoční atmosféru. Psal jsem o ní minulý týden, já vím. Dnes už mám atmosféru na desáté úrovni, všechny úkoly od Milly, Arnieho i Siegfriedovy kočky splněny. Tímto zároveň děkuji za velké krabičky, které jsem dostal. Já sám bych si je nekoupil, WoT podpoříme nákupem krabiček do naší soutěže. Tímto ji opět připomínám. Díval jsem se do databáze a musím říci, že to, co dostáváme je rok od roku lepší. Kalendář na příští rok jednoznačně bude mít velmi zajímavé fotky. Pokud se chcete také zúčastnit, máte na to ještě týden.

Vánoce

Z více stran slýchám, že letošní akce ve WoT není to pravé ořechové, někteří dokonce tvrdí, že jsou to nejhorší Vánoce ve WoT. Záleží na úhlu pohledu. Ano, pro spoustu hráčů bylo jednoduché splnit všechny úkoly bez jediné koruny, vše na maximu mají brzy a nemají důvod hrát. Určitě by šlo něco vylepšit, pořád si myslím, že posílání drobných dárečků zdarma bylo super. Člověk dal najevo, že mu na kamarádech záleží. Dnes navštěvuji vesničky přátel, prostě jen pro ten pocit, abych se podíval, jak na tom jsou a abych byl alespoň chvíli s nimi. A také každý den měním výzdobu své vesničky, abych své přátele přivítal pokaždé jinak. Třeba jim to udělá radost.

Závěrem mi dovolte vzpomenout na našeho klanového zahradníka. Příští týden to bude už pět let, co nás tady nechal a odešel se starat o zahradu tam nahoře. Tak snad se ti tam daří lépe než nám tady na zemi, Choceňáku. A počítej s tím, že až přijde náš čas, přijdeme taky ochutnat plody tvé práce, takže žádné flákání…

Nezapomeňte večer zapálit třetí svíčku a pokud budete obědvat, přeji dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments