HeatNewsNedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u prvního letošního adventního připínáčku

Ano, dnes je první adventní neděle. Pořád říkám, že čas letí neskutečně rychle a je to tak. Už jen necelý měsíc a máme tady Vánoce. Svátky, které někdo má rád a jiný je nesnáší. I zde platí rčení sto lidí, sto chutí. Byla doba, kdy jsem také Vánoce nemusel, ale shodou příznivých okolností, působením času – ano, toho, který běží tak rychle – se situace otočila a já na tyto svátky nedám dopustit. Těším se na stromečky, světýlka, vůni cukroví, i na ten salát a rybí polévku. Prostě ty chvíle klidu a pohody, které po dnech shonu a vyčerpání přijdou.

A abych nezapomněl, i letos pro vás připravujeme soutěž, která vypukne začátkem prosince. A myslím, že se máte na co těšit. Možná si vzpomenete, že jsem v jednom z minulých připínáčků psal, že Doktor má něco udělat. A naše i zadarmo předražená sekretářka kupodivu po mnoha připomínáních udělala, co měla. Nu, neobešlo se to bez chyby, ale zvládl to a proto mohu říci, že jednou z cen v soutěži bude náš historicky první Heatnews kalendář. Takže se máte na co těšit.

Líbí se vám? Chtěli byste ho i tak? Možná pár kousků uvolníme pro naše příznivce za nákupní cenu plus poštovné. Pořád u nás platí, že vše, co děláme děláme proto, že nás to baví a chceme přinášet informace pro vás, naše čtenáře. Jsme parta nadšenců, která sdílí podobné hodnoty a já musím poděkovat osudu za to, že jsem se ocitl mezi takovými lidmi. Jak už to tak bývá, byla to náhoda, ale velmi příjemná.

Hra

A abyste neřekli, že připínáček nepřináší žádné informace o hře, tak níže máte termín vydání aktualizace 1.19. Podle Wotexpresu vyjde zmíněná aktualizace jako vždy podle jednotlivých regionů:

  • ASIE: Po, 29. listopadu
  • NA: Út, 29. listopadu
  • EU: Středa, 30. listopadu
  • RU: středa 30. listopadu

Nezapomeňte před vydáním aktualizace dokončit Battle Pass: (sbírejte odměny, kupte si 1 vylepšené vybavení, utrácejte sezónní body atd.).
Utraťte všechny žetony zasloužených odměn za rok 2021
A také se připravte na Sváteční operaci s krabičkaes, ty přijdou 1. prosince. A jak je u větších aktualizací zvykem, připravte se i na  nové adresáře pro modifikace: ./mods/1.19.0.0/ a ./res_mods/1.19.0.0/

Nezapomeňte dnes zapálit první svíčku na věnci a pokud ho ještě nemáte, je nejvyšší čas si jej vyrobit, případně koupit. Loučím se s Vámi přáním příjemného zbytku neděle a případně s přáním dobré chuti, pokud vás čeká oběd.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
27 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments