OznámeníWorld of Tanks

Halloween 2022 – posádky

Halloween 2022 se blíží.

Halloween se blíží a s ním se objevují další a další informace. Co už víme, najdete na tomto odkazu. Další informace včetně popisu čarodějek je možné získat na stránkách WG. Snad jen ještě informaci, že akce bude probíhat od 20. října do 4. listopadu. A pojďme se podívat na informace o posádkách.

Hlasy posádky

V rámci této akce bude možné získat pět členů posádky do tanků. Jedná se o jedinečnou posádku 5 členů. Pokud sestavíme celou posádku tanku z těchto čarodějnic, budou během bitev komunikovat i mezi sebou. A jaké hlasy nás čekají? Pusťte si přiložené video:

Video je poměrně dlouhé, pokud chcete slyšet jen jazyk určitého regionu, posuňte se na uvedený čas:

  • 00:00 Hlas Cordelie Astra (RU)
  • 08:19 Hlas celé posádky, (RU)
  • 17:20 Hlas Cordelie Astra (EN/US)
  • 25:52 Hlas celé posádky, (EN / US)
  • 35:14 Hlas Cordelie Astra (Čína)
  • 43:19 Hlas celé posádky, (Čína)
Členové posádky

Cordelia Astra (Velitelka) – Cordelia Astra začínala u tankových jednotek jako řidič a díky svým vůdčím schopnostem se rychle vypracovala na velitelku. Je ostřílenou veteránkou několika bojových kampaní. Cordelie považuje posádku tanku za svou rodinu a nikdy by ji v těžké situaci neopustila.

Sybilla Brannhartová (Střelec) – Impulzivní a bezohledná ohnivá čarodějka, nesnáší nudu a všednost. Je nejmladší členkou posádky. Je milována a chráněna a její výstřelky jsou často přehlíženy. V boji se naplno projeví Sybilina výbušná povaha, díky níž je na svém místě nepostradatelná.

Aurelia von Alden (Nabíječ) – Po studiu na magické akademii se Aurelia von Alden náhle rozhodla, že se nevrátí do domova svých předků, ale raději bude bránit svět před nadpozemskými hrozbami jako členka posádky legendárního tanku “Kladivo”. Dokonalá čistota a pořádek a výjimečná dochvilnost jsou charakteristickými znaky všudypřítomného nabíječe čarodějnického tanku.

Deirdre Grimmhildtová (Řidič) – Mladá čarodějka přišla v raném věku o matku a vychovával ji otec – slavný čaroděj Holgrim Iron, konstruktér legendárního tanku na čarodějnice “Kladivo”. Deirdre miluje technologie, rychlost a sušenky. Její veselá a aktivní povaha jí pomáhá dostat se z velmi obtížných bojových situací a zároveň udržuje morálku týmu.

Tailedailgear (Radista) – Kdokoli ho pohladí bez dovolení, může snadno přijít o ruku. Tailedailgear se považuje za divokou kočku, která přišla k lidem sama a žije s nimi na stejné úrovni. Je to divoká kočka, která přišla k lidem z vlastních pohnutek a má vyžaduje s nimi rovnost.

Líbí se vám nová posádka?

 

Považuji čarodějky za super nápad. A pokusím se získat tuto posádku do některého ze svých tanků. Těším se, až je uslyším v bitvě. A co vy? Půjdete do toho?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments