Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Po čase vás zase vítám u Připínáčku.

Možná jste se těšili, že už se nevrátím, ale po několika víkendech, kdy jsem byl mimo dosah internetu, jsem se vrátil a připravil pro vás nedělní čtení.

Chci poděkovat Sovičce i Doktorovi, že se nedělních článků zhostili s pohodou a klidem jim vlastním. Jsem rád, že jsou oba v redakci a i nadále se podílejí na tvorbě našich stránek. Doufám, že jste, stejně jako já, i vy spokojeni se změnou hostingu a Heatnews  vám fungují lépe a rychleji.

Také nesmím zapomenout přivítat nového člena redakce Archie_UwU , který už stačil zpracovat změnu technických parametrů u Waffenträgera, jenž se objeví ve speciální akci a bude možné jej získat do pronájmu i na náhodné bitvy. Více si o celé akci můžete přečíst na následujícím odkazu. Stejně tak sepsal návod, jak opravit stav, kdy se nelze připojit do hry po aktualizaci.

1

Mnozí z vás si myslíte, že jsme negativní a nemáme hru rádi. Já bych to viděl jinak. Většina z nás už má nějaký ten rok v tancích za sebou, a tedy si dovolíme komentovat to, co a jak se děje. Vycházíme z informací, které si naše poměrně opotřebované mozky dokázaly udržet, které si pamatujeme. A právě proto chceme poukázat na rozdíly. Něco řekli a něco jiného se po pár letech ve hře děje. Možná někteří namítnete, že doba se mění, což je samozřejmě pravda, ale názory a principy jsou stejné. To, že na některé věci upozorníme, neznamená, že je všechno špatně. Chceme jen dát najevo to, že nejsme spokojeni.

2

Já hru pořád hraji, někdy více, někdy méně a musím říci, že třeba příchod “raketových” čínských tanků je pro mě spíše negativním překvapením. Ano, vzpomínám si na akce, kde raketový pohon pomáhal. Přiznávám. Baví mě. Pro WoT je inspirace druhá světová válka. A tam není pro raketové motory místo. To ale neznamená, že někdo jiný si nemůže myslet něco jiného a nemůže se na podobné věci těšit. Já vím, Wargaming to má těžké. Hru hraji už kolik let a není úplně jednoduché neustále něčím zaujmout. Doba chvátá kupředu. Vím, že to mají spočítáno, aby se jim to vyplatilo, ale naše předražená sekretářka to popsala trefně. Sbírala data a podle těchto dat se počet hráčů snižuje. Bohužel musím říci, že i spousta lidí kolem mě hru omezuje a někteří i přestávají hrát právě kvůli změnám, které vnímají negativně.

Na druhou stranu se snažíme rozšiřovat redakci i o mladé a perspektivní kádry. Ti přináší nový, pozitivní pohled a (snad) jsou z toho, co máme ve hře, nadšeni. Proto jestli máte pocit, že něco děláme špatně a vy byste to dokázali lépe, radostněji a pozitivněji, nic vám nebrání se k nám přidat. A můžete začít na našem Discordu, odkud je jen krůček k vydání prvního článku.

Dárek

Na wotexpressu se znovuobjevil opakovaně použitelný kod “EHRE“, který přidává pár drobností do hry. Připomínám, že tento kod nemusí fungovat všem. Já jsem jej vyzkoušel a mám vše, co je na přiloženém obrázku. Takže na něj klikněte a třeba budete mít štěstí.

Sovička mě minulý týden natolik navnadila, že jsem se šel podívat na Drakiádu tady u nás v Brně. Pokud máte malé děti, případně se pořád jako děti cítíte, zkuste si to taky. Člověk přijde na jiné myšlenky a úplně si vyčistí hlavu. Doporučuji. Taková zkušenost je k nezaplacení.

Úplným závěrem vám přeji klidný zbytek neděle a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments