Nedělní infoWorld of TanksWOT BLITZ

Připínáček? Ne – hnízdo!

Tentokrát necháme odpočinout Rejnoka i Viju, oba toho mají za poslední týdny dost a na rekapitulaci se vrhne Soowa. Tak jdeme na to!

Nebude to sice nijak sáhodlouhá esej, ale jsme ve druhé polovině Velikonoc a na zítřek už se nejspíš každý kluk či muž chystá sešlehat nás, členky něžného pohlaví (anebo taky ne, záleží, jak se kde tato tradice dodržuje). Jak jste na tom s dodržováním velikonočních tradic vy?

 

Do WoT přišla tento týden nová aktualizace, o novinkách do Wotb už taktéž něco víme… Ale to si nechám na samostatný článek, i když to kdekdo asi ví. Už máme i obrázky nového battlepassu do blitz, nakousnout můžu to, že vypadá zajímavě a podle fotek soudím, že se bude plnit možná i lépe než ten, co byl doposud. Uvidíme, jaká bude praxe a co ještě hra přinese.

 

Asi jsme se trochu i zasmáli, když po vydání patche přišla další iterace CT, tentokrát už čtvrtá, ale nu což. Tak snad to k něčemu konečně bude. A koho zajímají a baví turnaje, tak může s jejich pomocí získat zajímavé camo. A že stylů v patchi 1.16.1 přibylo víc než dost…

 

Co se hraní o víkendech týče… Prostě katastrofa, fňuk. (Ne, nejsem hérečka, jen ironicky brečím nad svými spoluhráči, kteří nejsou schopní ve třech sundat nepřítele se 120 hp.) Uvidím, jak to dopadne večer, doufám, že to bude lepší.

 

Vrátím se zpět k Velikonocům. Pamatuju si časy, kdy děti chodily ve větších skupinách s řehtačkami, totéž platilo o klucích s pomlázkami… A přemýšlím, kde se stala chyba. Poslední roky – ač jsem vesnická holka – obojí podstatně zesláblo, což je docela škoda. Snad se to časem změní…

Měl někdo z vás i zelené pivo nebo už načal i beránka? Či se snad chystáte ještě dneska na vajíčka? (P.S. Kdo máte řidičák, bacha na kontroly, opět běží dopravní velikonoční akce “Ulov si svého zajíce” 😀 )

 

Na závěr ještě jedno malé zamyšlení

Taky se vám už stalo, že jste při nějaké tvůrčí činnosti měli okno, ne-li rovnou výkladní skříň, nezávisle na tom, jestli jste pili nebo ne? Sama jsem to okusila už několikrát, to je potom peklo… 😉

 

Každopádně všem přeji krásný zbytek Velikonoc, pánové, ne že vaše drahé polovičky budou mít zadky zmalované do modra, opožděně dobrou chuť obědu… A abych nezapomněla, chcete-li, můžete “tématu” napsat do komentářů 😉 Tak zas někdy.

Vaše Soowa_Rozarka

 

 

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

4.1 8 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments