SupertestWorld of Tanks

Supertest velký rebalance

Na Supertestu probíhá velký rebalance několika vozidel různých tierů a typů. Dneska se podíváme na první dva tanky kterých se tento rebalanc týká. Jde o švédské a francouzské těžké tanky. V dalších dílech této mini série, která právě začíná, se podíváme na další stroje. 

 

V nadcházejících dnech WG na Supertestu zahájí velký rebalance několika set vozidel. Tanky budou buď zařazeny do skupin, nebo nebudou v žádné, ale i přesto vyžadují vyvážení. Na upravená vozidla se následně budete moc těšit v aktualizaci na konci srpna nebo začátku září.

První várka bude obsahovat dva stroje a to Kranvagn a AMX M4 mle. 54. Dva stroje, které už dlouhou dobu vyžadují úpravu parametrů, další stroje budou testovány v dalších iteracích.

 

Seznam vozidel na vyvážení

Kranvagn
Emil II
AMX M4 mle. 54
AMX M4 mle. 51
AMX 65 t
AMX M4 mle. 45
M103
T32
M6
T1 Heavy Tank
T6 Medium
M3 Stuart
M44
TVP VTU
AMX AC mle. 48
AMX AC mle. 46
KV-1S
M4A3E8 Sherman
Typ 58
Škoda T 25
B.U.G.I.
CS-44
BDR G1 B
T67
T40
SU-76G FT
SU-85B

obsah bude:
Švédské těžké tanky
Francouzské těžké tanky
Americké těžké tanky hlavní větve
Úpravy jednotlivých vozidel

Švédské těžké tanky

Emil II a Kranvagn jsou na svým tierech velmi dominantními tanky, poskytují velmi dobrou bojovou efektivitu a vlastnosti. To dokazuje i oblíbenost švédských těžkých tanků na radomu či rankedech. Z hlediska statistik oba stroje převyšují své konkurenty, což znamená, že se můžou stát obávanými protivníky. Oba stroje proto potřebují nerf, ale pojedeme postupně, takže si nejdřív ukážeme nerf Kranvagna.

Kranvagn

Pohyblivost vozidla ze zhorší z původní maximální rychlosti vpřed 60 km/h na 45 km/h. A z maximální rychlosti zpět 18 km/h na 12 km/h, i na dělo se bude sahat. Přesnost na 100m z 0.36 se zhorší na 0.40 a rozměření při otáčení věže z 0,1 na 0,18 m. Zhorší se i poškození za minutu, které z 2933 na spadne na 2596 kvůli zhoršení času nabíjení které bylo 21,5 a nyní bude 25 s.

Emil II

Ten z hlediska efektivity nevyniká jako jeho tier X bráška, ale aby změny zůstaly konzistentní, tak i Emilovi II bude zhoršena maximální rychlost vpřed na 40 km/h. A zpátečka na 12 km/h, čímž se docílí toho, že mobilita obou strojů bude podobná. Bude se i zhoršovat dělo a to kanón 12 cm acan L/40, u kterého se zhorší přesnost z 0.38 na 0.4o a rozměření při otáčení věže z 0,12 na 0,18 m. A stejně jako u Krana doba nabíjení, která nyní bude 30s – původně byla 25s. Díky tomu se zhorší poškození za minutu na 2220 z 2554 .

 

francouzské těžké tanky s cyklickým dělem

Francouzské těžké tanky s jednoranným dělem od zavedení do hry vykazují spíše nedostatečnost a ne moc velkou oblíbenost u hráčů. Jediný konkurenceschopný stroj je AMX M4 mle. 51, ale i tak obliba této linie časem upadla. Proto se rozhodlo na ní WG zaměřit pozornost. Začneme stropem linie a to je:

AMX M4 mle. 54 

WG mu zkrátí dobu nabíjení a u ,,malého” 120mm děla zvýší hodnotu penetrace na základní munici. 130mm dělu naopak bude zvýšena penetrace na prémiové neboli gold munici, ale pozor, bude zlepšeno ještě víc parametrů. Dále se zamýšlí sahat na pancíř a jak? Tloušťka bočního pancíře nyní bude 85 mm z původních 60 mm a životy se zvýší na 2 400 hp z původních 2 200 hp. Ale aby to bylo spravedlivé, zhorší se v návaznosti na tyhle buffy mobilita a to rychlost otáčení podvozku z 32 na 28 stupňů za sekundu a rozměření při pohybu a otáčení podvozku se sníží z 0,18 na 0,12.

AMX M4 mle. 51

Funguje na svém tieru dobře a je poměrně dost oblíbenou IX heavy, ale aby se s ním hrálo ještě líp, bude se mu zlepšovat přesnost při pohybu a otáčení podvozku.

AMX 65 t

Je jeden z tanků, kterému by pořádný buff prospěl asi nejvíc, ale tak něco lepší než nic. Stroji bude zvýšen počet životů na 1 600 hp a ještě se bude zlepšovat průchodnost terénem.

AMX M4 mle. 45

Hlavním problémem tohoto stroje je nízká odolnost, což je pochopitelně u heavyny celkem nechtěné. Proto WG tomuto stroji zvýší počet životů a zároveň pancíř podvozku a věže.

 

Co říkáte na úpravu jednoho z nejkontroverznějších strojů a naopak jednoho ne tak oblíbeného? Líbí se vám začátek této mini série a chtěli byste pokračování? Budeme rádi za vaši zpětnou vazbu a názor v komentářích a rádi si ho přečteme. 

Zdroj:

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 2 votes
Article Rating
22 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments