Supertest

Supertest velký rebalance část druhá

Druhá část této mini série je tu, na první část se můžete kouknout zde. Na Supertestu probíhá velký rebalance několika vozidel různých tierů a typů. V tomto díle se podíváme na druhou část tohoto rebalancu a jeho zbylý obsah. 

 

V nadcházejících dnech WG na Supertestu zahájí velký rebalance několika set vozidel. Tanky budou buď zařazeny do skupin, nebo nebudou v žádné, ale i přesto vyžadují vyvážení. Na upravená vozidla se následně budete moc těšit v aktualizaci na konci srpna nebo začátku září.

 

Americké těžké tanky vedoucí na T110E5

Americké těžké tanky vedoucí na T110E5 z hlavní větve budou v příští iteraci Supertestu předělávány. Přesnější popis změn se odhalí později před začátkem testování, WG se převážně zaměří na střední tanky.

 

Seznam tanků které se budou opravovat

M103
T32
T29
M6
T1 Heavy Tank
T6 Medium
M3 Stuart
M44

U T110E5 WG nic nezmění, neboť po nedávných úpravách je toto vozidlo opět efektivní v bitvě. Ale naopak T29 se jeví jako velmi silný tank, který dosahuje dobrých výsledků, proto se bude nerfovat, aby konkurence stíhala.  M44 nezůstane bokem a také se bude upravovat, stroj je poměrné oblíbený a i to je důvod pro nerf.

Změny jednotlivých vozidel

Budou se měnit i tanky, které nelze zařadit do nějakých tříd podle společných charakteristik. Podle potřeby se budou buď nerfovat nebo buffovat, seznam těchto vozidel můžete vidět níž.

KV-1S
M4A3E8 Sherman
Typ 58
TVP VTU
AMX AC mle. 48
AMX AC mle. 46
Škoda T 25
B.U.G.I.
CS-44
BDR G1 B
T67
T40
SU-76G FT
SU-85B

Vozidla vypsána výš postupně pošle WG na Supertest a po jejich testování představí jejich upravené statistiky. Taky uvidíme i konečný seznam tanků, které přijdou do hry.

 

Jaký je váš pohled a názor na tento rebalance? Líbí se vám a přivítáte ho nebo byste byli radši, kdyby ho WG hodilo do koše? Budeme rádi, vyjádříte-li svůj názor dole v komentářích a omlouváme se za malé zpoždění. Na závěr bych chtěl ještě poděkovat Krackenovi za náhledovku, která se za mě dost povedla. 

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments