Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nechce se mi ani věřit, jak ten čas letí. Je zde další prázdninový Připínáček.

Nejprve bych chtěl všem, kteří nechodí na oficiální stránky WG, připomenout možnost přečíst si zajímavý článek o Char B1 a zároveň si vyzvednout prvky na úpravu vzhledu s francouzskou tématikou. Pokud vás nezaujmou, vězte, že všechny můžete prodat a získat tak zcela zdarma 120 000 kreditů.  Stačí jen kliknout na následující odkaz. Vyzvednete si 6x francouzskou vlajku a nápis “Vive la France”

Čas letí neskutečně rychle, takže co WG pro nás hráče v blízké době připravilo:

WoT narozeniny – 12 let

V srpnu oslaví World of Tanks 12. výročí. A abychom vás naladili na sváteční náladu, připravili jsme úžasnou dovolenou s plážovou párty, dárky a vzrušujícími dobrodružstvími! Zveme všechny hráče, staré i nové, aby se k nám přidali!

  • 12. srpna.

Front line: Fáze 2

Druhé uvedení FL 2022 se uskuteční v druhé polovině srpna. Celkově si tento epický režim zachová své základní principy z prvního spuštění. Upravili jsme však systém progrese a změnili některé parametry vyvážení. A co je nejlepší, přidali jsme další odměny, včetně nových, které jste ještě neviděli!

Aktualizace 1.18

Po horkém létě plném událostí se ve World of Tanks objeví aktualizace 1.18 !
Nezapomeňte sledovat další podrobnosti a připravte se na vstup do společného testu! Vydání na RU/EU: konec srpna – začátek září.

A protože je léto, přináší WG pro nás hráče letní “obleček” pro T 95 – “Cloudbreak”. Ochutnávku této letní kamufláže najdete na obrázku níže. Celou galerii přineseme v příštím týdnu.

 

Užijte si léto, vyrazte někam ven třeba k vodě. Já vám přeji pohodový den a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments