World of Tanks

3D styl T 95 – “Cloudbreak”

Jak jsem slíbil v Připínáčku, dnes přinášíme styl Cloudbreak pro T95.

Je léto, čas vodních radovánek a WG pro nás připravil 3D styl s tématikou surfování. Plním slib z Připínáčku a přináším jeho náhled. Zatím nevím, kdy ho WG uvede, při jaké příležitosti jej budeme moci získat, ale snad to nevadí.

Moře, písek, želva a léto. O čem je řeč? 3D letní styl pro tank 9. úrovně. Tento 3D styl má novou funkci: můžete měnit velké obtisky. Máte na výběr ze tří přednastavených. Všechny jsou nové:
Barbara
Ann
Jižní Kalifornie

Popis:
„Víš, spousta lidí ve tvém věku se začíná učit surfovat. I když je ti teď 25 let, Johnny, bude se ti to líbit, jsem si jistý. Surfování může změnit tvůj život. Představ si, že zítra můžeme být všichni bombardováni radioaktivním popelem až do našich nosních dírek a bývalý svět přestane existovat. Takže neztrácej čas. Lidé, kteří mohou vydat rozkaz, nechápou, jaké je moře. Jak očišťuje duši. Věří, že síla je skryta v jejich raketách a tancích, v extrémních případech – v hrotech jejich per a v listech podepsaných rozkazů. Podívej se, Johnny. Podívej se na tyto vlny. Nemají magickou moc? Existuje v tomto rozpadajícím se světě něco majestátnějšího, nezastavitelnějšího a věčnějšího než tyto vlny? Byly před námi, budou i po nás. Chyběla by ti chvíle, kdy by ses mohl stát součástí této síly, byť jen na okamžik? Ještě jsi nepochopil, co to znamená proplout vlnami, že? Je to stav mysli. Je to místo, kde se ztratíš a najdeš sám sebe. Ještě to nevíš, ale už to cítíš. Vezmi prkno. Dnes je náš den.”

Náhled stylu přinášíme v galerii:

Tak jak se vám líbí? Pořídili byste si tento styl?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments