Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u posledního červnového nedělního Připínáčku.

Nejprve bych chtěl poděkovat našemu kolegovi z redakce MajBossovi, který tvoří sérii Z archivu. Z mého pohledu se jedná o úžasnou práci, která přináší spostu podnětných a zajímavých informací. Doufám, že se vám líbí stejně jako mě a že jeho tvorbu podpoříte svými komentáři pod jeho zatím posledním článkem o Objektu 120. případně na našem redakčním Discordu, kde nás můžete potkat všechny. Doufám, že přes léto nabere MajBoss dostatek sil a nasbírá motivaci, aby v sérii pokračoval.

Léto

Zároveň bych vás všechny chtěl požádat o jistou shovívavost a trpělivost právě v souvislosti s prázdninami a létem. Každý z nás má své plány, koníčky a představy, kterých chce dosáhnout. Heatnews děláme ve svém volném čase, těší nás to a chceme přinášet zajímavé informace pro vás, naše čtenáře. Snažíme se vydávat alespoň jeden článek každý den. Nicméně v souvislosti s dovolenými a létem může dojít k tomu, že ne vždy se nám to povede. Tak se jménem celé redakce omlouvám.

Po dlouhé době omezení se dokonce chystáme něco spáchat společně redakčně, takže opravdu by neměl, kdo co napsat. Na druhou stranu rádi přivítáme náměty na články. Mnohdy se zdá, že vytvořit nějaký obsah je jednoduché. Ale věřte tomu, že to tak není. Autor ale hledá hodnověrné zdroje, které ve valné většině pocházejí ze zahraničí. Překládá je, a to i v dnešní době automatických překladačů není až tak jednoduché, protože třeba “tank” bývá překládán jako “nádrž”. Předpokládám, že nikdo z nás by nechtěl po bojišti jezdit v nádrži. Nelze tedy jen udělat pouhé ctrl+c a ctrl+v.

Spousta zdrojů je také z Ruska, kde se používá cyrilice. Pro ty z vás, kteří by projevili zájem a hledali si články sami, tady máme tankový úvod a pár slovíček, které nám poskytl Vija:
“Eekipaž je posádka, snarjady jsou náboje, bašňa je věž, uničtožen je zničený, pjerezarjadka je přebíjení, suka blyať, pizděc jobany idi na chuja je pochvala tvé hry od soupeře nebo kritika od spojence…” Pro začátek by vám toto mohlo stačit. Chcete-li vědět více, stavte se k nám na již jednou zmiňovaný Discord. A jak často zmiňujeme, chcete se podílet na obsahu našich stránek? Rádi vás přivítáme.

Prime Gaming

Ještě si dovolím připomenout těm, kteří mají Prime Gaming, že si mohou vyzvednout nové odměny, které zahrnují 2D styl retrovlny, 2d obtisky, den prémiového účtu a také 5 misí na 5x ZK za vítězství. A také možnost pronájmu některého z výše uvedených tanků či odměn v galerii.

Čekání

Na závěr nám přeji, abychom v tancích nedopadli tak, jako v Rusku u čekání na připojení do bitvy ve World of warplanes:

Užívejte si léta, sluníčka, vody, klidu a pohody a budete-li obědvat, tak i dobré chuti.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments