Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden máme za sebou a já vítám vás u pravidelného čtení.

Možná jste si včera všimli, že jsme k nám do týmu přibrali dalšího člověka – Krackena. Už včera ho zmiňoval ve svém velmi zajímavém článku o Togovi ze série Z Archivu MajBoss. Nicméně tímto ho oficiálně vítám v redakci, kde zaujal pro nás velmi důležité místo. Budeme se snažit vytvářet vlastní grafiku. Jeden z prvních počinů bylo vytvoření redakční nástěnky. No, původně to měl být náhled na připínáček, ale jak už to tak mezi lidmi bývá, každý z redakce a Discordu k tomu měl nějakou připomínku a tak, aby to nikomu nebylo líto, vznikla redakční nástěnka. Ten chtěl to a ten zas tohle a nakonec jsme všichni chtěli všechno. Kracken si s tím poradil s bravurou. Zajímá vás, jak to dopadlo? Podívejte se sami:

A jestli Vás zajímá jeho další tvorba, naleznete ji na následujícím odkazu. Pokud se jeho nebo kohokoli z redakce chcete na něco zeptat, přijďte k nám na Discord.

Mimochodem, když se podíváte na obrázek, znáte nás všechny? Víte, kdo je kdo a kdo vlastně co dělá, abyste vy sami mohli každý den najít něco zajímavého na našich stránkách a abyste mohli diskutovat na našem Discordu? Chtěli byste se k nám přidat? Nabízíme spolupráci všem, kteří mají zájem o dění ve WoT, mají zajímavý námět, článek či cokoli jiného. Budeme rádi, když se nám ozvete a kdo ví, třeba vznikne další spolupráce.

Tento týden jsme se dočkali aktualizace 1.17. Jak se vám líbí? Setkali jste se s nějakými chybami ve hře samotné? Pro ty, kteří nehrají pravidelně, jen připomínám, že ve hře až do konce června probíhá Ocelový lovec, takže pokud se jedná o váš oblíbený režim, nezapomeňte se jej zúčastnit. Stejně tak připomínám, že pořád ještě probíhají Květnové Twich drops na žetony a také, že dnes od 16 hodin můžete získat den prémiového účtu zdarma za sledování finále Souboje klanů.

A poslední dnešní informace, kterou chci připomenout, se týká bonového obchodu. Proběhla jeho aktualizace a můžete si v něm nyní mimo jiné koupit i Focha a tank, který je mou srdeční záležitostí – KV-5. Vzpomněl jsem si na svou starší hru, kterou mám dokonce na Youtube. Takže pokud chcete, můžete se na odkazu podívat.

A úplným závěrem vám přeji pohodový den a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments