World of Tanks

Battle pass 11 – 3D styly

Dnes přinášíme 3D styly pro Battle pass 11

O budoucím Battle passu 11 jsme psali dříve. Dnes přinášíme 3D styly pro hlavní tanky: Type 5 Heavy, AMX 50 Foch B a T57 Heavy.

Type 5 Heavy – Hanma

Unikátní označení: ano, bílé pruhy (označení UK/Francie).

Ahoj tati. Doufám, že se vám s maminkou daří dobře a že se tam příliš nenudíte. Pro mě to vypadá nadějně. Myslím, že Husky budou povýšeni, jak sis přál. A měl bys vidět tu bestii, které velím.  Zajatý „Japonec“, velký a spolehlivý jako perlík.. Než jsme se vylodili, naši řemeslníci ho upravili tak, že by ses divil i ty. Teď jsme na pevnině. Pohybujeme se na sever, i když ne příliš rychle. Ale zvládneme to. Jaké jiné možnosti máme? Taky jsem si našel dva přátele: bystrou Francouzku Colette a kluka s komplikovaným osudem, Stefana. Jsou to skvělí přátelé, i když se to hned tak nepozná.
Jinak je všechno při starém. Jak se říká, fronta je fronta.
S úctou, tvůj syn Ian.

P.S. Až to tady vyřešíme, přinesu ti trofejní Parabellum.

Styl je určen pro všechny regiony, vytvořen externě pro WG.
Nehistorický. Skupina: Speciální. Technická cena: 750 zlatých. Maximálně na jeden účet: 1. Pouze pro tank: Type 5 Heavy. ID: 786.

AMX 50 Foch B – Églantier

Églantier je francouzský výraz pro: šípek

“Asi si myslíte, že jsem se stal velitelem, když jsem pil kávu a mlsal croissanty? Vy dva máte méně bojových akcí než já. Tady, vy všeználku, podívejte se zblízka na tohle vozidlo. Myslíš, že se takové trofeje dostávají za to, že vypadají hezky? Ano, vypadá velmi podobně jako ta francouzská, ale je to německá konstrukce! Stejně jako plamenomety, které, tím si můžete být jisti, při prvním průlomu vydávají žár. Až pochopíš, jak fungují ty kompresory, pak si budeš moci říkat tankista. Do té doby si toho na sebe moc neberte, hoši, a neříkejte mi, kdo, kdy a odkud má útočit. Je to moje rozhodnutí.”

Styl je určen pro všechny regiony, vytvořen externě pro WG.
Nehistorický. Skupina: Speciální. Technická cena: 750 zlatých. Maximálně na jeden účet: 1. Pouze pro tank: AMX 50 Foch B. ID: 787.

T57 Heavy – Twinkle

Jedná se o dvojčata.
“Ach, pamatuješ, Janko, jak jsme se přihlásili? Přihlásila ses jako Andrzej a prvních pár dní jsi nereagovala. Tehdy mě nenapadlo, že nás pošlou na jih – je to moc daleko od domova. Ano, Afrika není žádný med, ale my se nedáme. Myslím, že to budeme mít těžké i v Itálii, ale kdo se nás ptá?
Mým jediným snem je, až tohle všechno skončí, vrátit se domů a postavit si dům, nějaký malý u řeky. Žít normální život, i když se zdá, že to už nikdy nebude možné. To je v pořádku, vykoupeme se a babička na nás počká. Buď opatrná a brzy se vrať, já se postarám o ten motor. Vylodění je vážná věc, takže tu budu pracovat až do rána.

P.S. Až tady skončíme, přinesu ti trofejní Parabellum.”

Styl je určen pro všechny regiony, vytvořen externě pro WG.
Nehistorický. Skupina: Speciální. Technická cena: 750 zlatých. Maximálně na jeden účet: 1. Pouze pro tank: T57 Heavy. ID: 790.

Tak jak se vám líbí?

PS: Nezapomeňte si vyzvednout odměny ze současného Battle passu. Končí už za pět dnů.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.