SupertestWorld of Tanks

Rebalancovaná mapa Ledovec

Asi všichni známe a máme v paměti zarytou mapu Ledovec, ať ve smyslu pozitivním nebo negativním. Wargaming se rozhodl tuto mapu předělat neboli vybalancovat. Přesně na tuto čerstvou novinku přímo ze Supertestu se dneska podíváme a řekneme si, co se změnilo.

 

Po tom, co je mapa Ledovec venku už 4 roky, se můžeme konečně těšit na její předělání a vybalancování. Tato novinka je momentálně na Supertestu, kam přišla 10. června. A kdy ji můžeme čekat? Nejspíše v jedné ze dvou blízkých aktualizací. Ale teď už se pojďme vrhnout na tuto novinku.

Změny

Cesta těžkých tanků na jejich obvyklou pozici k letadlové lodi je nyní bezpečnější. Díky zvýšení počtu krytů a obecné změně terénu celé mapy. Část vodní plochy, jež byla u dolní základny cestou k letadlové lodi, byla odstraněna. Pro TDčka i dělostřelectvo se zlepšila pozice u dolní základny aby mohly lépe podporovat svoje spolubojovníky.

Níže jsem vložil video od kolegů z Wot express, kde si tyto změny můžete lépe a podrobněji prohlédnout.

 

Jste rádi, že konečně po 4 letech existence přišla úprava mapy Ledovec? Líbí se vám tato změna nebo to pořád podle vás není ono? Budeme rádi za sdílení vašeho názoru a případnou diskuzi.

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments