Supertest

Winkelburg a Sněžné město – map je málo

Nové a nové mapy stále přichází a jen tak asi ani nepřestanou přicházet, zatím. Nedávno se na Supertestu ukázaly další dvě potencionální nové mapy, které mají šanci se dostat do hry. V tomto článku se na tyto dva nové přírůstky podrobně podíváme, co jsou zač.

 

Winkelburg

Technické jméno: 107_winkelburg_vl
Typ: Letní
Velikost: 1000×1000
Pouze pro standartní bitvu

Nová letní mapa která nese jméno Winkelburg a technické jméno  107_winkelburg_vl, mapa je velká 1000×1000 a je pouze standardní bitvy. Mapa vstoupila na Supertest 6. května a pro zájemce video s ukázkou mapy je níže.

 

Sněžné město

Technické jméno: 107_snow_city_ad
Typ: zimní
Velikost: 1000×1000
Pouze pro standartní bitvu

Druhá nová mapa, jež nedávno dorazila na Supertest. Mapa je zimního typu s rozlohou 1000×1000, její jméno je Sněžné město a její technické jméno je 107_snow_city_ad. Půjde na ní hrát pouze v režimu standartní bitva. Opět jako u předchozí mapy video s ukázkou je níže.

 

Co na tyto dva nové přírůstky říkáte? Líbí se vám nebo byste byli nejraději, aby nikdy neopustily Supertest? Nebojte se nám sdělit svůj názor do komentářů.

Zdroj:

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments