World of Tanks

Steel Hunter 2022 II – nové tanky Huragan, Beowulf

Včera jsme přinesli první informaci o nových tancích pro Ocelového lovce. Dnes máme pokračování.

Huragan (Polsko) / Velitel Jan Mazur.

Velitel: Jan Mazur „Tentokrát to není zdvořilé.“
Dovednosti: Šestý smysl, Jemné míření, Klidná jízda.

Tank: Huragan (Polsko, MT-1, event) – vyrobený na bázi tanku DS PZInż. Polští inženýři vědí, že vylepšení jedné charakteristiky stroje automaticky znamená zhoršení v jiné oblasti. Proto věnovali mnoho pozornosti výzbroji a bojovým schopnostem vozidla, aby měl nepřítel co nejméně možností k nalezení zranitelných částí tanku Huragan. Jak se později ukázalo, bylo to správné rozhodnutí.

Jedinečné dovednosti:
• Elektrický výboj – Doba přípravy 45 sec.
Vytváří zónu, která je zasažena řadou elektrických výbojů s nízkou latencí. Každý zásah způsobí poškození a aplikuje efekt, který sníží pohyblivost vozidel v okruhu zóny působení.

• Zvýšení poškození – Doba přípravy 90 sec.
Po aktivaci dojde na určitý čas ke zhoršení rozptylu a zvýšení doby zaměřování zhoršují, nicméně každý průstřel do nepřátelských vozidel znamená zvýšené poškození způsobené granáty. Poškození lze zvýšit až pětinásobně. V případě zásahu bez poškození nebo minutí cíle se poškození vrací na základní hodnoty.

 

 Beowulf (Švédsko) / Velitel Oliver Lund. Nepleťte si streamera s tankem

Velitel: Oliver Lund. “Všechno jde podle plánu.”
Dovednosti: Šestý smysl, Volání po pomstě, Intuice.

Tank:
Beowulf (Švédsko, HT-1, event) – vyrobený na bázi tanku Ikv 103. Švédové nikdy neztratili ze zřetele nové trendy ve stavbě tanků a právě účast v režimu Ocelového lovce pro ně byla výzvou a znamenala pro jejich nejlepší inženýry volnou ruku. Stroj kombinuje ty nejdůmyslnější a nejriskantnější nápady. Je schopen velké rány nejen rozdávat, ale i obdržet. A zatím to funguje.

Jedinečné dovednosti:
• Ohnivý kruh – Doba přípravy 45 sec.
Vytvoří kolem hráčova vozidla ohnivý kruh, který způsobí poškození a sníží pohyblivost nepřátelských vozidel v oblasti jeho působení.

• Adaptivní pancíř – Doba přípravy 90 sec.
Okamžitě obnovuje část životnosti vozidla. Během trvání schopnosti se všechna poškození získaná od granátů a bojových zkušeností nashromáždí, aby se po vypršení času přeměnila na životy. Ve chvíli, kdy schopnost skončí, obnoví určitou odolnost hráče a spojencům v určitém okruhu. Hodnota obnovení závisí na obdrženém poškození.

Navnadí vás tyto tanky ke hře Ocelového lovce?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.