Common TestWorld of Tanks

Shock worker – další styl v nové aktualizaci 1.16.1.

Dnes přinášíme další ze stylů, který se objevil v nové, testované aktualizaci.

Podívejte se společně s námi na další styl, který byl odhalen v aktualizaci 1.16.1. Jde o styl věnovaný svátku práce. Je považován za nehistorický s cenou 1 750 zlatých. Styl by měl být použitelný pro vozidla všech národů a všech úrovní.

Celoroční styl, který je věnovaný Svátku práce.

Svátek práce se slaví 1. května ve 142 zemích. Po desetiletí měl tento svátek politický podtext. Vždy byl spojen s průvody, plakáty, portréty politických osobností, stávkami a transparenty s informacemi o úspěších v různých odvětvích zemědělství, vědy nebo kultury.

V některých zemích se tradice pořádání průvodů pod odborářskými prapory stále dodržuje, ale většina zemí, které tento den slaví, ho bere jako další letní svátek. Paradoxně je Svátek práce často volným dnem, kdy se konají slavnostní průvody, večírky pod širým nebem a koncerty. Pro mnoho lidí je to příležitost odpočinout si, věnovat se sobě nebo strávit čas s rodinou.

Tak jak se vám líbí? A pro nás, starší ročníky, vzpomenete si ještě na své “oslavy” svátku práce?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments