World of Tanks

Režim Útok na dalších mapách + změna ve Městě duchů

Dnes si představíme 6 map, na nichž se na Supertestu testuje režim Útok + si představíme změnu v tomto režimu na mapě Město duchů.

 

Mannerheimova linie

Útočit by se mělo z pravého dolního rohu mapy na základnu umístěnou v levém horním rohu.

Osobně si myslím, že to zde budou mít útočníci dost těžké proti stíhačům tanků z obranného týmu.

 

Overlord

Na Overlordu budou obránci bránit základnu položenou nad útesy a budou začínat dole na pláži. Útočníci budou začínat v pravé části mapy.

Řekl bych, že útočníci budou mít poměrně výhodu. Než se těžké tanky obránců vyškrábou z pláže, budou mít účtočníci dávno zabrané pozice.

 

Redshire

Na Redshiru útočníci pojedou z pravé části mapy a budou se snažit dobýt základnu umístěnou mezi hradem a kopci. Obránci budou začínat kolem hradu.

Opět se zdá, že obránci budou v mírné výhodě, neboť se budou moci zakempit na kopcích či v přilehlých oblastech.

 

Útočiště

Na této mapě budou útočníci začínat mezi kopci v dolní části mapy a budou se snažit dobýt bázi ve městě, kde budou začínat obránci.

Zde si netroufám příliš tipovat, kdo bude ve výhodě, neboť na této mapě je spoustu různých cest a pozic, které mohou oba týmy využít.

 

Step

Předposlední mapou, kde se testuje útočný režim, je Step. Zde se bude útočit z pravého horního rohu na bázi umístěnou v levém dolním rohu.

Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi otevřenou mapu, kde se bude většina bojů svádět na otevřeném prostranství, tak bych řekl, že ve výhodě budou obránci, jejichž stíhači tanků budou moci snadno kosit najíždějící útočníky.

 

Tundra

Poslední mapou je Tundra. Zde se bude útočit z pravé části mapy na základnu umístěnou nalevo.

Těžko říct, co si o tomto režimu na Tundře myslet, přeci jen Tundra je menší mapa než ostatní a bude se zde útočit jak nahoře a dole, tak prostředkem mapy.

 

Posunutí základy ve Městě duchů

Ve Městě duchů bude základna obránců posunuta více do města. Usnadní to útočníkům její obsazení.

Mně osobně nepřijde, že by zrovna na této mapě bylo potřeba v tomto režimu něco měnit.

 

Závěr

Já jakožto hráč tohoto režimu samozřejmě vítám jeho rozšíření na další mapy, na druhou stranu ale myslím, že rozmístění bodů a základen by vývojáři měli ještě doladit.

A co vy? Hrajte tento režim? Jak vnímáte jeho rozšíření o další mapy? A myslíte, že je posunutí základy ve Městě duchů krok správným směrem?

Podělte se o svoje názory níže v komentářích nebo na našem Discordu.

MajBoss

Milovník těžkých tanků, velkých ráží a solidního pancíře.

5 1 vote
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments