Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Neděle, čas na připínáček.

Poslední dobou mám pocit, že čas letí jako bláznivý. Před pár dny jsem psal sváteční vánoční přání a už je tady rok 2022. Takže mi dovolte trošku se zpožděním popřát vše nejlepší do roku 2022. Aby tento rok byl lepší než ten, který skončil. Přál bych si, abychom si tento rok mohli užít mnohem více než ten minulý. Tak nějak se mi zdá, že lidé jsou na sebe nepříjemní, jsou podráždění a mnohdy reagují naprosto neadekvátně.
Všichni tady hrajeme WoT, takže víme, že letošní vánoční akcí provází Arnie. Ale nevím, jestli jste si všimli, že i on není jen ten drsňák, ale že umí udělat i dobrý skutek. Pokud ne, klikněte na tento odkaz a dozvíte se, že Arnold Schwarzenegger letos pod stromeček naděloval radost, když za své peníze nechal postavit 25 domků, které pak věnoval válečným veteránům.
Ano, on peníze asi má, ale dobrý skutek může udělat každý z nás. Ne vždy je nutné utrácet peníze. Stačí se jen rozhlédnout kolem sebe a můžeme si ten život udělat příjemnější.

Dokonce i v naší oblíbené hře, můžete svým přátelům poslat dárek – malé krabičky zdarma. Ano, je to maličkost, ale vaše přátele to potěší a uvidíte, kdo na vás myslí. A pokud k tomuto přání připojíte ještě odpovídající přání ze seznamu, můžete kamarádovi vykouzlit úsměv na rtech.

Což mně připomíná, že pokud jste tak ještě neučinili, pořád ještě lze využít kódy do hry, které vám přinesou 22 malých krabiček a kamufláž Noc ohňostrojů. Kliknutím na odkazy se dostanete na stránky WG, kde kódy můžete uplatnit.

A pokud se vrátím zpátky do hry, tak původně jsem si myslel, že kolekce jsou pro hráče, který nechce do hry investovat peníze nedosažitelné, ale mám splněné tři kolekce a finišuji s poslední. WG si asi uvědomilo, že složení kolekcí je složitější než v minulých letech a vytvořilo mise na úlomky a zároveň umožnilo hráčům získat dárky jen za přihlášení. Získáte 40 ozdob, které ještě nemáte: 10 novoročních ozdob, 10 vánočních ozdob, 10 magických ozdob a 10 lunárních ozdob. Pokud jste již jednu nebo více z kolekcí dokončili, ozdoby navíc budou převedeny na 350 úlomků, zároveň získáte ještě předměty na obrázku.

Nebudu vás už déle zdržovat. Ještě jednou děkuji vám všem za věrnost našim stránkám a přeji vše jen dobré. Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.