World of Tanks

Vánoční 3D styly galerie

3D styly z krabiček

Dnes si ukážeme 3D styly, které můžeme získat z krabiček. Nové styly jsou opět na desítkové tanky, konkrétně v počtu šesti. Také budou v krabičkách 3D styly z předchozích vánoc na Conqueror Gun Carriage (,,Malý Bratr”); Maus (,,Landkreuzer”); 60TP Lewandowskiego (,,40:1″); STB-1 (,,Zimní lotos”); WZ-111 model 5A (,,Poslední drak”), jež budete moct získat. Kouknout se na ně můžeme z našeho článku z minulých Vánoc.

Ukážeme si detaily 3D stylů na stroje: na československý těžký tank Vz. 55 (,,Hurikán”); na sovětský stíhač tanků Obj. 268 4 (,,Poctivý pochod”); na sovětský těžký dvouhlavňový tank ST-II (,,Sajga”); na americký lehký tank XM551 Sheridan (,,Salamandr”); na britský stíhač tanků FV4005 Stage II (,,Dítě hromu”); a na italský těžký tank Rinoceronte (,,Fortuna”).

Všechny styly jsou historické, dají se používat progresivní prvky. Speciální, cena 5000 goldů, dají se použít pouze na daný stroj.

3D styl Hurikán na Vz. 55

Není to tak přeplácaný styl, s antiradiační výbavou na věži či nějakým minometem na zadní čísti věže. I s pověšenou kulometnou pistolí (samopal) přes jeden box na věži. Určitě potěší všechny vlastníky tohoto stroje.

 

3D styl Sajga na ST-II

Další styl, jenž má více věcí než československý tank. Kromě rakometu na zadní straně věže či složeného minometu na zadní části motorového prostoru si veze i rouru na hluboké brodění (pokud má úvaha je správná). Samozřejmě nesmí chybět kulomet na vrcholku věže, tady navíc s ochranným štítem.

 

 

3D styl Salamandr na XM551 Sheridan

Výsadkový lehký tank, který po úpravách uměl i plavat. Boční a zadní předěly mezi bokem a stropem korby ukrývají plachtu, jež pomocí sklopného vlnolamu na přídi vytvořila ohrádku a tank dostával potřebný vztlak ve vodě. Tank bohužel nezíská schopnost plavat, jak dokládá i poslední snímek. Padesátka na poklopu velitele se opravdu instalovala ve Vietnamu, ale jen v singlu. Přidaných věcí není tolik z důvodu, že byste se jinak mohli taky utopit (ve skutečnosti).

 

Zde pár obrázků skutečného vozidla, jak plave a jak to vypadalo:

 

3D styl Dítě hromu pro FV4005 Stage II

Kouření z výfuku stroje už máme, ale z komína parního stroje a k tomu odfuky z pístu, které pohání pásy tohoto stroje – to ve hře ještě nebylo. Někdo se nechal inspirovat Steam punkem a nebo Steam tankem z říše z Warhammer. Pokud si myslíte, že parní pohon nebyl nikdy použit k pohonu tanku, tak Američané postavili jeden prototyp poháněný parou, oproti strojům dané doby (1918-1919) byl těžší, pomalejší a bylo horko uvnitř. Docela jsou zajímavé všechny první typy kulometu, či zvon a nebo světlo přímo ukradené snad z nějaké parní lokomotivy. Jen otázka – kde je ta velká hromada uhlí pro pohon?

 

 

3D styl Fortuna na Rinoceronte

Kdybyste se divili, co jsou ty dvě trubky na věži, tak to je ATGM (anti-tank guided missile, protitanková řízená střela), k historii zde. Taky tu není tolik věcí na tanku samotném.

 

 

Bohužel nebyly k dispozici obrázky pro Obj. 268 v4, pokud se na něj chcete podívat, tak na oficiálních stránkách. Určitě v budoucnu ho přidáme.

Za mě velice pěkné styly (i když mně se líbí skoro cokoliv), na které se můžeme těšit, že nám padnou z krabiček. A jak se líbí vám?

mikemp

Zajímám se o techniku druhé světové války. Rád hraji samohybné dělostřelectvo.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments