OstatníWorld of Tanks

Vánoce se blíží

Menší proslov

Zase uběhl rok a jsou tu znova, předtím jsme dostali zaslouženou odměnu. A mé přání se zase nevyplnilo (fňuk), ale jak by řekli někteří – jen dobře, tohle hra nepotřebuje, no nic.

Nevím jak dlouho hrajete World of Tanks? Já dobrých deset let a za tu dobu se změnilo hodně věcí, lidé i doba. Většinou chceme hrát hry v té době, kdy to bylo nejlepší. Někteří se ohlížejí za minulostí stále, ale budoucnost moc neuznávají. Jiní minulost zavrhli a vzhlížejí k budoucnosti, najdou se i tací, kteří jsou naštvaní pořád. A ti, co je jim to úplně jedno, jsou kapitola sama pro sebe. Ať jsme jací jsme, měli bychom si popřát Veselé Vánoce, hodně dárků, štěstí v čemkoliv a hlavně zdraví v této době (stále řádící čínská chřipka). 

WG vždy udělá velice pěkná videa na jakoukoliv událost. Už od prvních videí, kde se snažili dostat lidi od hvězdných lodí, závodních her a bitev mezi orky a elfy, ke hře s tématikou s tanky z druhé světové války, ale i před ní i potom. Tak si připomeneme (pro ty, co přišli ke hře dříve) a ukážeme (ti, jež se přidali až později), jak hráčům popřálo WG k Vánocům a Novému roku 2011.

 

Pokud byste věděli o ostatních prvních videích na hru, budu rád, když pošlete odkaz či soubor.

Jinak přeju všechno, co se přeje a hlavně více lásky od artyn ve hře. 

Redaktor Heatnews mikemp

Pozn: Nehledejte žádné slovo, co máte napsat do komentářů, protože to slovo, které jsem vymyslel, byste ani nenapsali.

mikemp

Zajímám se o techniku druhé světové války. Rád hraji samohybné dělostřelectvo.

4.2 5 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments