World of Tanks

Šéf projektu “Posádka 2.0” byl “odejit”

Docela dávno a dost potichu

Vedoucí herního designu (Lead game designer) World of Tanks a vedoucí projektu “Posádky 2.0” Egor Rodionov (v náhledovém obrázku vlevo) opustil společnost Wargaming. Už v červenci tohoto roku. Bez oznámení, žádná zpráva o tom nevyšla. Každopádně momentálně je tato firemní pozice volná. Na skutečnost během nedávné akce “Stream of the Year 2021” upozornil streamer Sergej „Vspishka“. K odchodu došlo těsně po sérii testů na Sandboxech, které se Posádek 2.0 týkaly, tedy jde tuto skutečnost spojovat s reakcí hráčů na prezentované novinky. Nemusí to nutně být hlavní ani jediný důvod, ale možnost se přímo nabízí. V době odchodu ve společnosti pracoval více než 7 let. Kdo momentálně tuto pozici zastává, než bude nalezeno definitivní řešení, není známo.

Je otázkou, co bude dál s celým projektem Posádky 2.0. Byla do něj investována spousta práce a tedy i finančních prostředků, a pro WG by tedy bylo dost nemilé prostě celou záležitost úplně zrušit a odepsat. Osobně se tedy domnívám, že Posádky 2.0 nám stále hrozí, otázkou zůstává, kdy a v jaké podobě se je zkusí znovu protlačit. Bohužel v tomto ohledu zatím nemáme žádné podložené zprávy.

Egor v současné době údajně pracuje jako Game Director v dosud neoznámené AAA multiplatformní střílečce u jedné herní společnosti v Rusku.

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
36 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments