Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Ani první říjnovou neděli nebudete připraveni o nedělní Připínáček.

Skončilo září a my v redakci pilně připravujeme formulář k ukončené soutěži s Ranzarem. Budeme po vás chtít informace, kdy a kde se objevilo logo HN u Ranzara a kdy a kde se objevilo Ranzarovo logo u nás. Jen pro vaši informaci v každém článku se logo mohlo objevit pouze jednou. Takže pokud jsme vydávali článek s videem, bude počítán jako jedno logo na HN.

V tuto chvíli je asi nejvýznamnější probíhající akcí Návrat Waffenträgera. Můžete získat prémiové tanky a hlavně si při hraní v četě s kamarády najít zábavu. Takže vyzkoušejte a třeba získáte i nějaké ty prémiové tanky nebo alespoň prémiové dny, které vám umožní získat kredity a zkušenosti navíc. Přeji vám, abyste měli více štěstí než náš admin Discordu, o jehož otvírání lootboxů jsme psali.

Pro ty, kteří nečetli rychlé zprávy, připomínám, že Aktualizace 1.14.1. proběhne u nás na EU serveru 13. října a na vrcholku stromu můžeme očekávat čínské WZ-132-1 a sovětskou IS-4. Pokud je chcete vyzkoumat, počkejte pár dnů, bude to ještě jednodušší. A co se ještě chystá? V termínu od 18. do 25. října se můžete těšit na další Fázi Frontové linie. A ještě to není jisté, ale pravděpodobně bude Halloweenská akce.

Zároveň bych vás chtěl požádat o vyplnění krátkého dotazníku pro Doktora, který připravuje článek. Dotazník je navázán na Google účet, abychom alespoň trošku zabránili vícenásobnému odpovídání. A pokud máte něco “jablečného”, asi nebudete schopni odpovědět. Bohužel je to důsledek alespoň minimální ochrany nastavené autorem dotazníku. Děkuji za vyplnění a pochopení, pokud jej nebudete schopni vyplnit.

A ještě jedna rada nakonec. WG má problémy s integračním a autorizačním serverem prostřednictvím sociálních sítí. Je otázka, jestli a kdy by to mohlo být opraveno. Proto může docházet k následujícím situacím: jakékoli sady Prime Gaming mohou přijít s velkým zpožděním, v průměru 24 hodin. Může to však trvat dva dny.
Při připojení účtu Prime Gaming (vazba) k osobnímu účtu WG dojde k 2 chybám:
“Server je dočasně nedostupný.” Prosím zkuste to znovu později. ” “Chyba při propojení se sociální sítí.” Zkus to znovu.”
Chyby lze překonat opakovaným pokusem o propojení tak, že  5-10-15krát za sebou kliknete na velké šedé tlačítko Amazon.
V ostatních případech stačí počkat!
* Problémy související se zátěží z aktuálně probíhajícího režimu „Návrat Waffentrager“.

Loučím se s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 4 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments