Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Den se se dnem sešel a Rejnok1 už je tady déle než rok.

Možná se to nezdá, ale dne pátého října to byl rok, co jsem tady na Heatnews publikoval první příspěvek. Musím říct, že ten čas běží neskutečně rychle. Díval jsem se do databáze a vydal jsem téměř 250 příspěvků. Přiznávám, že se mi ani nechce věřit, že uběhl rok. Nicméně realita ukazuje, že tomu tak opravdu je. Heatnews funguje i nadále a snad pořád přináší mnoho nových a užitečných informací. Věřím, že nám i nadále zachováte svou přízeň a zůstanete našimi pravidelnými čtenáři. Zároveň vám nabízím možnost, podílet se na dalším fungování našeho webu ať již formou čtenářských článků nebo možným rozšířením naší malé redakce. Pokud máte zájem, přijďte k nám na Discord a něco vymyslíme.

A teď již k tomu, co se chystá a co nás pravděpodobně nemine. Jako první připomínám ukončení společné soutěže s Ranzarem. Své odpovědi můžete zadat v odpovědníčku zde. Pokud jste tak neučinili, nezapomeňte zaznamenat svou odpověď. Máte čas do 15. října.

V tuto chvíli již můžete z oficiálních stránek stahovat předběžnou aktualizaci 1.14.1. Velikost aktualizace je dle oficiálních stránek  394 MB pro SD verzi nebo 512 MB pro HD verzi. Aktualizace by měla proběhnout příští týden třináctého října. Doufejme, že to bude šťastné číslo, i když to není pátek.

Loučím se s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 3 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments