Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u dalšího nedělního čtení. Dnes tradičně o tancích.

Asi největší událostí tohoto týdne je návrat Maxe von Kriegera a jeho upraveného stroje Waffenträger – Blitzträger auf E 110. Takže se připravte a od pondělí 27. září od 11 hodin se můžete vrhnout do boje. Proti zmíněnému stroji, který bude sám samotinký (nepočítám strážce, i když ti budou důležití, protože z nich půjde získat plazma, pomocí které bude možné vypnout ochranné štíty), budou stát stejně jako minule chrti. Tentokráte budou sedmičlennou jednotku chrtů tvořit stroje: OBJEKT 140, M48A5 PATTON a BAT.-CHÂTILLON 25 T. Abyste mohli hrát za E 110, budete muset získat v misích (případně si koupit) klíče, které vám tuto možnost odemknou. Více informací včetně případných odměn, které bude možno získat, si můžete přečíst na tomto odkazu přímo na stránkách WG. Těšíte se? Budete se akce účastnit?

Další významnou událostí je Frontová linie. Letos je možné (v pozdější fázi hry za splnění určitých podmínek) používat nejen tanky osmé, ale i deváté úrovně. A protože tento herní režim už chvilku běží, chtěl bych se zeptat, jak jste s touto variantou spokojeni? Jak se vám líbí možnost využít i tanky deváté úrovně? U nás na Discordu se hodně diskutuje o výdělcích. Jaký je váš názor? Pořád se vám vyplatí hrát raději “Frontovku” než náhodné bitvy? Využíváte při jejím hraní zálohy? Hrajete osmičkové prémiové tanky, i když můžete vzít devítky? Podělte se s námi o své zkušenosti?

A pro dnešek poslední věc a kupodivu také otázka. Co si myslíte o krabičkách, které si můžete koupit ve hře? Jedná se podle vás o lootboxy, přestože je zde zaručená výhra ve výši vkladu a ostatní odměny jsou tam jen tak navíc jako dárek? Můžete se s námi podělit o svůj názor v komentářích, nebo zahlasovat na úvodní stránce HeatNews v pravém horním rohu. Děkuji.

Měsíc září už se nám chýlí ke konci, což znamená, že se chýlí ke konci i naše letní soutěž, kterou pořádáme společně s RanZarem. Takže si připravte své poznámky, protože již brzy se objeví dotazník pro vaše odpovědi.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments