World of Tanks

BAN- další vlna po Storm Front (Aktualizováno)

Skončila kampaň a WG uskutečnilo další vlnu trestů.

Skončila kampaň a vývojáři provedli kontrolu, jak poctivě hráli účastníci „Storm Front“ a jak moc se používaly zakázané modifikace.

Výsledkem na RU serveru je trest pro 289 účastníků Síně slávy. 141 z nich obdrželo první varování a ban na 7 dní a 148 dostalo druhé varování, což, jak dobře víte, znamená trvalý BAN.

Kromě toho ještě bylo zjištěno porušení „licenční smlouvy“, „herních pravidel“ a „klanových pravidel“. Tohoto porušení pravidel bylo zjištěno u 147 účtů a 4 klanů, kde došlo ke zmíněnému porušení v masivním množství. Tito hráči jsou také potrestání banem na 7 dní a budou jim odečteny všechny osobní body slávy získané v „Storm Front“.  Stejný trest postihne i klany, kterým budou odečteny body slávy získané na „Storm Front“.

I když data z EU serveru nemáme prozatím k dispozici, a ani nevíme jestli banování proběhlo i u nás, přesto zkuste zkontrolovat své pořadí v Uličce slávy. Třeba jste se posunuli na vysněné příčky.

Jak už to tak bývá, WG neidentifikuje potrestané hráče ani klany, ale třeba se opět objeví tabulka Uličky slávy, kde budou označeni ti, kteří v konečném pořadí nefigurují, byť v průběžném pořadí byli.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments