Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne, čas na připínáček.

Pojďme se společně podívat na to, co se děje ve hře a kolem hry.

Asi nejdůležitější událostí tohoto týdne je spuštění veřejného testu aktualizace 1.14. Test byl spuštěn o den později, než se předpokládalo. Pro nás je asi nejpodstatnější možnost otestovat si československé těžké tanky. Ano, konečně se objevila nová větev a my si ji můžeme vyzkoušet. Takže neváhejte a vrhněte se na ně. Další testované věci najdete přímo na stránkách WG.

 

Další důležitou věcí je představení nové Frontové linie. Pokud jste tuto informaci nezachytili, dojde k úpravě použitelných tanků. FL již nebude jednoúrovňová, ale po dobytí jednoho z bodů druhé obranné linie (D, E, F) budou moci všichni hráči použít tanky deváté úrovně. Uvidíme, jak se tato změna projeví ve hře a v ekonomice. WG uvádí, že „ekonomika Frontové linie vám však umožní vydělat balík i s vozidly IX. úrovně.“ Doposud byla FL výsadou prémiových vozidel, díky kombinaci zábavy a výdělku to byl pro mě asi nejlepší herní režim. Nevím, jak bude vypadat kombinace hry s úrovněmi tanků 8 a 9. Pokud bude chtít hráč vydělávat, zůstane asi u prémiových osmiček. Tím ale bude snižovat svou bojovou úroveň. U FL až tolik nezáleželo na výhře či prohře, takže možná to nebude tak hrozné. V souvislosti s Frontovou linií představujeme i nový odznak za dokončení všech úrovní u všech čtyř fází.

Wargaming zahájil také svůj pravidelný letní výprodej. Až do 23. července bude každý den jedna nabídka za zlaté (i za peníze), kterou naleznete po přihlášení do hry. Pokud chcete nějaký tank nebo máte přebytek zlatých třeba z vánočních krabiček, možná se objeví něco, co vás zaujme. Ve hře si také můžete aktivovat jednoduchou misi, za kterou získáte drobné odměny. Proč toho nevyužít, že?

Závěrem mi dovolte připomenout, že pokud jste tak neučinili, tak dnes naposledy si můžete vyzvednout odměny za tipování výsledků zápasů Mistrovství Evropy. Odměny jsou k vyzvednutí na stránkách Matchday. A pro pořádek si ještě dovolím připomenout naši společnou soutěž s Ranzarem. Soutěž je v plném proudu, takže nezapomeňte sledovat jak naše stránky, tak Ranzarův kanál na YT.

Loučím se s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3 2 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments