Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Je tady nedělní poledne, čas na Připínáček.

Minulý týden jsem začínal Mistrovstvím Evropy ve fotbale, tak jím začnu i dnes. Dnes večer bude finále, takže pokud ještě nemáte vsazeno a zbývají vám nějaké tikety, nezapomeňte si na stránkách Matchday vsadit. Stejně tak připomínám, abyste si nezapomněli vyzvednout odměny, abyste o ně nepřišli. Termín pro vyzvednutí odměn byl stanoven do 18. července. Já osobně fotbal sleduji a zajímá mě. Nicméně s ohledem na okolnosti jsem vsadil na Itálii a budu jí držet palce.

Minulý týden jsem chválil možnost vyzkoušet si nové Průzkumné mise, Recon Misson. Bohužel tyto mise byly zrušeny, protože WG pozapomněl na to, že v jeho hře jsou na osmé úrovni tanky, které mají omezený matchmaking. Hráči upozornili na to, že se vozidla s preferenční tvorbou týmů dostávají do bitev mimo jejich možnosti a WG tyto mise kompletně zrušil:

Když jsme ovšem pracovali na systému tvorby týmů pro tento režim, nebrali jsme v potaz prémiová vozidla VIII. úrovně. Ta sice disponují preferenční tvorbou týmů, byla ale vysílána do bitev s vozidly na X. úrovni. Vydání průzkumných misí se současným systémem tvorby týmů bylo špatné rozhodnutí a nedosáhlo našich očekávání. Omlouváme se, že byl nový herní mód vydán bez zvážení takto důležité části hry a my jsme vám o tomto faktu nedali vědět.

Vzhledem k výše uvedenému musíme předčasně ukončit první fázi a udělat si čas na to, abychom v systému tvorby týmů provedli potřebné změny. Proběhnou také další kontroly na opravu jiných problémů, které by se mohli vyskytnout.

Pokud využíváte Prime Gaming, můžete se těšit na balíček Fresh look. Detaily přineseme v příštím týdnu.

Závěrem si dovolím připomenout letní soutěž, kterou pořádáme společně s Ranzarem. Nezapomeňte sledovat vše potřebné, ať můžete něco zajímavého vyhrát. Všem vám držím pěsti.

Loučím se s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments