World of Tanks

Polní vylepšení výsledky Sandboxu – strojový překlad

Níže uvádíme překlad pomocí Deepl překladače bez jakýchkoli úprav.

Velitelé!

Rádi bychom vám poděkovali za vaši aktivní účast v Sandboxu polních modifikací. Vaše nekonečné nadšení a zapojení nám umožnilo shromáždit cenné herní statistiky a pochopit, jak s touto novou herní mechanikou pracujete. Zároveň nám zpětná vazba, o kterou jste se s námi podělili prostřednictvím průzkumu, fór a sociálních sítí, pomohla pochopit, jak se vám tato funkce líbí a jaké oblasti je třeba zlepšit. Nyní, když se prach na bojištích Sandboxu usadil, je čas, abychom nastínili naše další kroky.

 

Předběžné výsledky
Předběžné výsledky průzkumu v sandboxu nám ukazují, že více než 75 % účastníků se líbila klíčová mechanika modifikace polí a kladně hodnotili přidání této funkce do hlavní hry. Zejména hráči obecně ocenili novou možnost vyladit si svá oblíbená vozidla podle svého osobního herního stylu. Hráči potvrdili, že nový systém rolí použitý v Modifikaci pole v zásadě odpovídá hlavním funkcím vozidel a že založení bonusů za modifikaci na rolích vozidel bylo z naší strany správnou volbou. Tankisté navíc projevili velký zájem o možnost přidat druhou konfiguraci spotřebního materiálu, nábojů, vybavení a směrnic a přepínat mezi nimi před začátkem bitvy, aby se lépe přizpůsobili nadcházející bitvě.

Předběžné údaje, které vidíme, vzbuzují velký optimismus, protože ukazují, že hráči pochopili základní mechaniku modifikace pole a považují ji za užitečnou pro svá vozidla.

 

Hlavní témata k diskusi
Identifikovali jsme hlavní témata, na která se soustředí pozornost mnoha hráčů, a sice:

Obavy z vyšších bonusů standardních modifikací pro vozidla IX. a X. úrovně, které zvyšují rozdíly ve výkonu jednotlivých úrovní vozidel.
Vylepšení parametrů jsou u některých vozidel, jako jsou SPG, některé těžké tanky, kolová vozidla a některá další, vnímána jako nadměrná.
Vnímané nevyvážené volby u některých dvojích modifikací.
Někteří velitelé se obávají nákladů na zvyšování úrovní polních modifikací a nákup duálních modifikací napříč různými úrovněmi vozidel.
Otázky týkající se omezení výběru kategorie pro druhý slot vybavení.
Obavy týkající se omezení výběru vybavení na 30 vteřin odpočítávání před zahájením bitvy.

 

Co bude dál?
Nyní před námi stojí jasný úkol – pečlivě prozkoumat všechny aspekty modifikace pole na základě dat získaných ze sandboxu a vyvinout optimální řešení pro naše hráče. Nějaký čas nám zabere analýza čísel a jejich porovnání s vaší zpětnou vazbou. Zaměříme svou pozornost na výše uvedená témata a slibujeme, že vás budeme o dalším vývoji Modifikace pole informovat.

Děkujeme vám za vaši obětavost a ochotu věnovat své úsilí tomu, aby se hra World of Tanks stala lepší. Vaše zpětná vazba je pro nás v tomto úsilí neocenitelná.

 

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments