World of Tanks

Další novinky z 1.13

Ještě pořád máme něco v zásobě

V titulním obrázku je nový načítací obrázek mapy Minsk, která byla v aktualizaci razantně upravena.

V souvislosti s novým vybavením budou doplněny směrnice.

Směrnice pro vybavení “Azbestová vložka” poskytuje další + 2% k maskování stojícího i jedoucího vozidla, ovšem funguje pouze pokud máte nainstalovaný „Nízkohlučný výfukový systém“ jakékoliv třídy.

Směrnice pro vybavení „Čištění čoček“ zmenší o další -2% velikosti zaměřovacího kruhu, když máte nainstalované „Vylepšené míření” jakékoli třídy, nebo jeho trofejní variantu.

Ve hře se objeví také jedno nové bonové vybavení. Konkrétně se jedná o vylepšené kalení. Není známo jak a kdy půjde získat, přímo ke koupi by být nemělo. Toto vybavení prozatím nemá svou směrnici která by jeho účinek ještě zvyšovala.

Zeleně jsou pro srovnání uvedené hodnoty současného běžného vylepšeného kalení, a modře hodnoty pokud je běžné kalení umístněno v bonusovém slotu.

Plně obnovuje body výdrže podvozku po opravě   totéž  totéž

přidává + 12,5% k bodům výdrže vozidla (zaokrouhleno nahoru na desítky)   +8%   +10%

přidává + 75% k bodům výdrže podvozku čímž zvyšuje šanci že vás neznehybní střelbou do pásů  +50%  +65%

přidává + 30% k rychlosti opravy podvozku  +15%  +20%

přidává + 10% k nosnosti podvozku  +10%  +10%

ubírá -75% z poškození způsobeného pádem   -50%  -65%

Dále byly v datech objeveny medaile za splnění tří běhů recon missions, tedy 3x 50 průzkumných bitev na testovaných mapách.

V prozatím posledním článku, který v nejbližší době na téma aktualizace 1.13 vyjde, vám přineseme informace o změnách některých chystaných vozidel.