World of Tanks

Battle pass – 5. řada

Dnes proběhla aktualizace hry na verzi 1.13. Stejně tak začíná nová série Battle passu

Battle pass začal dnes a bude probíhat do 6. září. Více informací získáte přímo na stránkách WG. My se pokusíme pomoci vám se sestavením plánu, jak BP dokončit. Jak získat body? Samozřejmě hrou. Můžete hrát jak náhodné, tak hodnocené bitvy. V náhodných bitvách musíte hrát s tanky na šesté a vyšší úrovni. V galerii zjistíte, kolik bodů získáte za úspěchy ve hře.

Další body je možno získat za plnění denních misí. Za splnění první mise je 10 bodů, za splnění druhé pak 15 a za splnění třetí mise získáte 20 bodů. Za splnění denní bonusové mise získáte 25 bodů. A pokud splníte 45  misí, získáte odměnu a k ní 50 bodů.

Pokud nebudeme počítat možnost získat body jinak (Frontová linie), je třeba získat zhruba 99 bodů denně. Pro přehlednost a pro vlastní možnosti postupu klikněte na následující odkaz, kde můžete najít tabulku, která vám pomůže naplánovat svou cestu BP. Tabulku si prosím zkopírujte k sobě na počítač a můžete simulovat svůj postup. Autorem je DoktorKevina. Takže pokud naleznete chybu, dejte vědět jemu na našem Discordu nebo napište do komentářů pod článek.

Hodně štěstí při plnění misí a získávání bodů.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments