World of Tanks

World of Tanks na Steamu – jak použít stávající účet

WoT se objevil na Steamu, bohužel s nutností založení nového účtu. Nebo ne?

Hra WoT se objevila na Steamu, kde okamžitě po vydání získala negativní hodnocení. Z větší části je to proto, že není možné použít stávající, pro mnohé vymazlený účet, ale pokud chcete využít této platformy, musíte si založit účet nový.

No, možná to není až tak úplně pravda. Člověk je tvor kreativní a hledá a nachází cesty, jak mnohá omezení obejít. Objevili jsme odkaz (bez záruky), jak i přes Steam spustit hru a využít při tom svůj stávající účet.

Jak na to:

Stáhněte si WoT klienta a přihlaste se.

Stáhněte si Steam klienta,

Přejmenujte si ve Steam klientovi soubor wg_api.exe tento soubor vám bude sloužit jako záloha, pro případ případných problémů.

Překopírujte do složky, kde máte Steam klienta soubor wg_api.exe z původního WG klienta.

Po spuštění hry přes Steam, bude steam vědět, že hrajete WoT, ale otevře původního WG klienta místo Steamového.

Bohužel i zde jsou jistá omezení. Pokud původního klienta smažete, hru nebude možné spustit. Stejně tak je pravděpodobné, že po jakékoli aktualizaci bude nutné tento postup opakovat. Ale pokud si chcete užít svého původního účtu, zřejmě nebude jiná možnost.

Tento postup je nevyzkoušený a bez záruky, nicméně je velmi pravděpodobné, že bude fungovat. Podělte se o své zkušenosti s námi v komentářích.

 

Hodně štěstí při hře.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments