World of Tanks

Rychlé zprávy – aktualizace

Včera jsme psali o novém stylu Podium. Dnes zveřejňujeme pár obrázků, dále se podíváme na Ocelového lovce a na dlouho očekávanou změnu v bonovém obchodě.

2D styl podium:

Mělo by se jednat o jedinečný styl udělovaný za 1., 2. nebo 3. místo v turnajích na serveru RU. Styly jsou považovány za nehistorické, hodnota je stanovena na 750 zlatých. Kamufláž je použitelná pro vozidla všech národů a úrovní a všechna roční období.

Bronz:

 

Stříbro:

Zlato:

Ocelový lovec: 
Druhá fáze ocelového lovce by měla začít 12. dubna. Potrvá jeden týden, takže do 19. dubna. Třetí fáze bude asi v půlce května.

Micropatch: 
Micropatch proběhne 1. dubna 2021 mezi 6:00-6:45. Servery nebudou dostupné zhruba 45 minut. Klanový portál nebude dostupný stejně jako servery. Složky na modifikace by se neměly měnit.
Patch by měl opravovat některé technické chyby – drobné fixy a dodatky k akcím ve hře. Že by se objevil nějaký aprílový event?

Bonový obchod změna: 
Po docela dlouhých šesti měsících během jednoho z posledních streamů jsme se od vývojářů dověděli, že letos létě dojde ke změně vozidel nabízených v bonovém obchodě. Nic více bohužel nevíme. Takže se můžeme těšit.


Aktualizace 6:00 – 1.4

Wg vymyslelo dobrý vtip nebo se zbláznilo? U nich jeden nikdy neví. Včera během streamu bylo odhaleno něco co mělo být skryto. Nebo je to záměr? Kolové arty.

DK

 

Zdroj:
Rykoszet, Rykoszet, Rykoszet

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments