World of Tanks

Sandbox – Posádka 2.0

Tak jsme se “konečně dočkali”. Je tady Posádka 2.0. na SandBoxu.

Dnes ve 13 hodin byla spuštěna druhá část Sandboxu – test Posádky 2.0. Ne, zatím nebudu nic hodnotit, ještě jsem nebyl ve hře, takže nechci poskytovat jakékoli informace ani pozitivní ani negativní.

Přečetl jsem si článek na oficiálních stránkách WG, podíval se na video, které jsem umístil i k nám (ve videu je možné nastavit si české titulky, snad vám to pomůže porozumět). Stáhl jsem si aktualizaci a hurá na test.

Zatím mám jen jednu obavu. Bojím se toho, že stejně jako při Vybavení 2.0 sundá WG všechny schopnosti posádky a hráč si je pak bude velmi pracně obnovovat. Bude to náročná činnost, která podle počtu posádek může zabrat i mnoho hodin. Nu, uvidíme. Půjdu vyzkoušet a uvidím, co bude.

Jen připomenu, že za plnění misí v SB lze získat body, které je pak možno vyměnit za odměny do reálné hry. Mimo jiné lze získat i pár dnů prémiového účtu. Pokud se rozhodnete hrát, prosím, mějte na paměti poskytnout WG zpětnou vazbu. Zkuste v ní být co nejkonkrétnější a neříkejte jen nelíbilo/líbilo, ale zkuste popsat proč ano, proč ne. Třeba tím pomůžete vývoji hry.

A co vy? Budete zkoušet?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 4 votes
Article Rating
28 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments