World of Tanks

Sandbox – Posádka 2.0, HN-1

Jak již jsme psali, od včerejška je možné testovat Posádku 2.0

Testování je v plném proudu, zapojili jsme se nejen my v redakci, ale také spousta z vás. Někteří si vytvářejí pomůcky, jak porovnat a nakombinovat staré a nové posádky. Jedním z takových je i Petank24cz, který nám poslal zajímavou obrázkovou tabulku pro porovnání. Takže jsem se rozhodl ji s vámi sdílet. Podívejte se na ni, vyzkoušejte a podělte se s námi o své zkušenosti a nápady, jak nakombinovat jednotlivé posádky.

 

Komentář autora:

Symbol znázorňuje (hlavní) efekt který daná schopnost má a  vysvětluje jej pomocí již existujících schopností a vybavení.
Rámečky kolem dodávají informace, zda je to naprosto nová schopnost, nezměněná stará schopnost nebo schopnost upravená (zlepšená či zhoršená oproti jejímu současnému stavu) .
Také informují o tom, kdy funguje ( za specifické situace, progresivně dle vývoje bitvy)

Účelem bylo zpřehlednění jednobarevných ikonek od WG a zároveň porovnání se současným stavem posádky. Co bude meta ukáže až čas, ale pokud hledáte staré známé schopnosti, tak tento přehled může přijít vhod.

 

 

A také přidáváme anketu pro ty, kteří si už Posádku 2.0 vyzkoušeli. Ohodnoťte známkou jako ve škole, jak na vás Posádka 2.0 působí a podělte se s námi do komentářů o své názory. případně můžete jít diskutovat k nám na DC, kde je vyhrazen kanál jen pro Sandbox.

Ohodnoťte posádku 2.0 jako ve škole

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 4 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments